#3 Angeliño

İmkansız. Telles bizdeyken defansı kötü ofansı iyiydi. Boey'in bir tık aldı değil ama 3 tık altı falan oynuyordu.
Defansı da iyiydi yav biz acayip uçup kaçan oyun beklediğimizden bize az geliyordu. Defansif olarak boeyle kıyaslanamaz herif totale bakınca acayip bir performansı izletiyor bize, onun yakını eboue futboluydu o da çok kısa sürdü.Telleste genele bakarsak defans-ofans denge ve takıma katkı bakımından boey'in bir tık altı performansı vardı hadi seni kırmayalım iki tık olsun.

Bu herifle latoviciyi falan kıyaslarız. Kör diye gönderdiğimiz Carole bile bunu katlar.

Defansı da iyiydi yav biz acayip uçup kaçan oyun beklediğimizden bize az geliyordu. Defansif olarak boeyle kıyaslanamaz herif totale bakınca acayip bir performansı izletiyor bize, onun yakını eboue futboluydu o da çok kısa sürdü.Telleste genele bakarsak defans-ofans denge ve takıma katkı bakımından boey'in bir tık altı performansı vardı hadi seni kırmayalım iki tık olsun.

Bu herifle latoviciyi falan kıyaslarız. Kör diye gönderdiğimiz Carole bile bunu katlar.
Üstad öldürme be. Bayern maçından sonra şunu alıntılayacağım. Şaşırtacak.

Savunması rezalet bari hücumu iyi olsun diyorsun o da yok. Apokerim bunun yerine geçince yine daha iyi orta açtı daha akıllı paslar attı

Üstad öldürme be. Bayern maçından sonra şunu alıntılayacağım. Şaşırtacak.
Reyiz 15 maçta 1 maç var ile yok arasında oynadı herif. Ben asist yada golünde de değilim doğru orta açabilmesine dua eder olduk.
Agelino diye pazarlanan videolardaki adamın yarısı olsa bize yeter.
Bu oyuncudan beklediğimizi Abdülkerim yapıyorsa orada düşünmeliyiz.
Ben olsam bek falan oynatmam ne zaman oyun içinde izlesem orta sahaya kayıyor herif. 3'lü defans falan deniliyor da çizgide kaybolsa tamam diyeceğim herif ısrarla orta sahaya geçiyor.

Sorarım sana en önemli özelliği çizgiden orta açabilen bir oyuncunun orta sahanın ortalarına gidip kaybolurken nasıl beklenilen ortaları yapması sağlanacak ki. Kendi kendine en önemli özelliğini bitiriyor. Kanatsa kanat orta sahaysa ortada oynatılsın en azından beklentiler farklılaşır.

Bu arada Bayern maçında süper ötesi oynaması da bir anlam ifade etmiyor totale bakmak gerekiyor. Keza kendisi o maçta bekte sıçıp batırma ihtimali daha fazla.

Totalde keşke ben utansam da beni rezil etse.

Bölgesine uzun top geldiğinde ecel teri dökmeyen taraftar yoktur. Manchester maçını hatırladıkça Bayern'de Sane'ye karşısında oynarsa eyvah k ne eyvah. İkinci bir kademe sıkıntısı cepheden gelen ataklarda merkeze yönelip bölgesini sebepsiz boş bırakması. Çok da kırılgan, Kazım mı-Angelino'mu derken bu belirsizlikten ikisinden de verim alamayacağız. Bu takıma Nagatomo cuk otururmuş, reisi analım:hat:

Ofansi olsa genede katlanilir, gol yediriyor ama en azindan gol ve asist yapiyor derdik. Oda yok, bari kazim oynasin kontenjani işgal etmesin bu arkadaş

Abi o açıdan vurmak nedir ya yanında zaha var yine vuruyorsun, bu tercih hatalarını dün maçın genelinde yapmamış olsak en az 3 gol daha atardık…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt