#3 Angeliño

Sorun bizim görmek istemediğimizi rakiplerin artık görüyor olması! Hiçbir şey bilmiyorlar ise şişir Angelino üstüne pozisyon üretiriz diye bakıyorlar.Boy dezavantajı yanında yer tutması, pozisyon alması da sıkıntılı.Hücumu zaten geçtik.
En büyük sorun sürekli kacacakmis gibi durması.Bir türlü yerini yadirgayan/benimseyemeyen tipi var.Buda çok rahatsız ediyor
goldeki hatasi %100.Kacinilmaz.Bence kesinlikle yedek oturmalı.Hic güven vermiyor maalesef.

Bu adamın olayı hucumdu fakat bizde onuda yapamıyor ,kimle oynasak rakip sol taraftan geliyor ya 3lu sisteme döneceğiz ya da olmayacak maalesef savunması ferdi seviyesinde resmen

Arkadaş hiçmi izlemediniz bu adamı..
Adamların geçmişte neden kiralık gönderdigi belli oldu..sadece defansı yönü kötü diyorlardi.Yahu adamın ofansif gücude yok.En iyi özelliği orta diyorlardı takımda duran topları bile başkası kullanıyor.
Bir kere Allah rızası için su transferleri planlamayı doğru yapın yeter arkadaş yeter.

Bu arada transfer açıklamasında Şarta bağli falan diyor açiklamada zorunlu değil sanırım.Egerki oynama sarttiysa kesinlikle kullanilmamali.

.
Abi Telles melles karıştırmayın şimdi. Angelino'da iş yok. Albert Riera şunun 5 katı performansla oynadı orda.
Riera başka seviyeydi.Orjinal kanat oyuncusu olmasına rağmen sol bekte defansif zaafiyetini oyun zekasıyla en aza indiriyordu. ama muazzam oyun kuruyordu.Belki onuda eliştiriyorduk o mevkiye daha iyisi ve orjinali olsun diyorduk ama kesinlikle kötu performans göstermiyordu.

Polyanna Osman ağabeyi bile çıldırtmış 1 sporcu

Osman Şenher: "Sol bek Angelino S.O.S veriyor. Beşiktaş karşısında bu kadar zorlanıyorsa Bayern maçında ne yapar bilemiyorum. Biraz daha ileri gideyim, Okan Buruk sol bekte Kazımcan'ı da kullanabilir."

Arkadaş hiçmi izlemediniz bu adamı..
Adamların geçmişte neden kiralık gönderdigi belli oldu..sadece defansı yönü kötü diyorlardi.Yahu adamın ofansif gücude yok.En iyi özelliği orta diyorlardı takımda duran topları bile başkası kullanıyor.
Bir kere Allah rızası için su transferleri planlamayı doğru yapın yeter arkadaş yeter.

Bu arada transfer açıklamasında Şarta bağli falan diyor açiklamada zorunlu değil sanırım.Egerki oynama sarttiysa kesinlikle kullanilmamali.
Zorla bana istatistiklerini cikartiyorsunuz hani defansini kimse begenmiyor anliyorum da, ofansif olarak da bir numarasi yokmus demek icin Angelino'yu bundan once hic bilmiyorum hic izlemedim biraz da oyle herife vurayim demektir.

2022-23 ; 12 asist 1 gol
2021-22 ; 13 asist 3 gol
2020-21 ; 11 asist 8 gol

Su istatistiklere bir orta saha oyuncusu bile zor ulasiyor gunumuz futbolunda. Suana kadar iyi gozukmemesi zaten cogumuz hemfikiriz de biraz da bunun sebeplerini konusmak gerek.

Bu adam bir kaç sene önce pire gibiydi. Çok daha hızlıydı. Bu yaşta sağlam geriye gitmiş. 90 dakikalar çıkarmasına rağmen toparlayamiyor. Deniyor ama olmuyor. Ndombele ise denemiyor bile. Ondan hiç umut yok. O kadar transfer yapmamıza rağmen 8, 10 ve solbek pozisyonları eksik kaldı.

Zorla bana istatistiklerini cikartiyorsunuz hani defansini kimse begenmiyor anliyorum da, ofansif olarak da bir numarasi yokmus demek icin Angelino'yu bundan once hic bilmiyorum hic izlemedim biraz da oyle herife vurayim demektir.

2022-23 ; 12 asist 1 gol
2021-22 ; 13 asist 3 gol
2020-21 ; 11 asist 8 gol

Su istatistiklere bir orta saha oyuncusu bile zor ulasiyor gunumuz futbolunda. Suana kadar iyi gozukmemesi zaten cogumuz hemfikiriz de biraz da bunun sebeplerini konusmak gerek.
Yahu reis banane daha önce oynadıgi maçlardan.Ben takimimda şu an seyrettigim adama bakıyorum.
İstatistik falan geçiniz arkadaş

Hayır niye yani körü körüne savunma gereği duyuyorsun.
Sen memnunmusun performansından..

Yahu reis banane daha önce oynadıgi maçlardan.Ben takimimda şu an seyrettigim adama bakıyorum.
İstatistik falan geçiniz arkadaş

Hayır niye yani körü körüne savunma gereği duyuyorsun.
Sen memnunmusun performansından..
Ben suana kadar yetersiz buldugumu soyledim zaten ama bu onu kalitesiz topcu yapmaz, bu iki seyi iyi ayirt etmek gerekiyor. Bazilari Latoveci falan yazmis bunlari ciddiye almaya bile gerek yok.

Nasil kullandigimiz da cok onemli, biz onu Boey gibi kullanmaya devam edip Boey gibi performans beklersek zaten olmayacagi asikar. Bu sistemde zaten oyle bir oyun bekleniyor genel olarak taraftarimiz da solbek icin bir Boey ariyor, o durumda Angelino yanlis secim bana kalirsa.

Ama madem alindi hoca cok sevdigi icin, o zaman nasil verimli olabilir onu dusunmek gerek. Sol tarafi otoban gibi kullanmasini beklersek daha cok elestiririz cunku o tarz bir oyunu oynayabilecek bir futbolcu degil bana kalirsa.

Su ana kadar büyük hayal kirikligi. En azindan benim acimdan.

Icardi'ye keskin nisanci ortalari ile cok gol attirir demistim, daha neredeyse hic göremedik o ortalari.

Masallah dediğin yaşamıyor farkında misin
Screenshot_2023-08-31-22-02-14-823_com.tapatalk.gscimbomcomforum-edit.webp

Beni bu sene en cok sasirtan transfer beklenti performans anlaminda. Defansif yonu neyse ama Mariano gibi hucuma katkisini bekledim hic goremedim. Set oyununda falan hic katkisi yok rakipte surekli onun tarafindan geliyor. Tutmayinca tutmuyor baska bi takim kurguda bakarsin yine sezonda 10 asist yapmis bu isler boyle.

Dörtlü savunmaya entegre edemedik. Adamın kariyeri boyunca en büyük olayı kanattan sürekli bindirmesi ve ortalarıydı. Üçlüde arkasını toparlayan olduğu için daha az geri koşup hücumda daha verimli oynuyordu. Şu an takımın oynadığı top ayrıca zarar veriyor. Rakibi kapatamıyoruz, çok top kaybediyoruz. Rakipler de bunu görüyor doğal olarak. Her top kaybında Angelino'nun kanadına uzun vuruyorlar. Hem geri dönüşlerde zorlanıyor ve hata yapıyor hem bu kadar geri dönünce hücumda etkinliği kalmıyor. Bilmiyorum nasıl olacak.

Geri
Üst Alt