#3 Angeliño

Defanstaki rezilligini geçtim daha bir tane falan düzgün ortasını gördük. Abdulkerimin ayağı bunun yanında Rivaldo gibi kalıyor.

Defansını ve ofansta oyun kurulumundaki beklediğimiz faydasını filan da geçtim. Bu adam Caner Erkin gibi ortalar açarken şu an nasıl topu diz seviyesinden yukarı kaldıramaz? Nasıl 10 ortasının 11 tanesi isabetsiz olur?

Saçmalık.

artık oynatılmaması lazım opsiyon için. Bu adamdan olmaz. Kaç maç oldu bir tane olumlu hareketi yok. Defans hadi yapamıyor peki o ortalar nedir abicim? Kesinlikle sezon arasında bu ve demirbay gönderilmeli

Geldiginde top sürme becerisiyle övülüyordu

Istatistikler doğruysa Ferdiyle Masuakunun gerisinde şuan.

Angelino
Başarılı Top Sürme 0.3 (33%)

Kedioglu

Succ. dribbles 1.7 (50%)

Masuaku
Succ. dribbles 1.1 (53%)

Diğer yandan en çok gol şansı o yaratmis (5) ve mac basi kilit pas Ferdiden 0.1 eksik

Geldiginde top sürme becerisiyle övülüyordu

Istatistikler doğruysa Ferdiyle Masuakunun gerisinde şuan.

Angelino
Başarılı Top Sürme 0.3 (33%)

Kedioglu

Succ. dribbles 1.7 (50%)

Masuaku
Succ. dribbles 1.1 (53%)

Diğer yandan en çok gol şansı o yaratmis (5) ve mac basi kilit pas Ferdiden 0.1 eksik
Fenerliler Ferdi'yi omuzlarda taşıyor, biz taşlıyoruz.

aslında 3-5-2 oynasak geride abdül-nelsonn-sanchez bek kanatta angelino ve boeyle işi bitiriri.

ben angelinoda biraz ergün penbe stili görüyorum o da savunma yapmayı pek sevmezdi.

Zaha sebebiyle defansif yönü baskın adam alacaz sanırım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Angelino biz Galatasaray formasını taşıyan kimseden desteği kesmeyiz. Gelirken savunmanın sorunlu olduğunu biliyorduk ama biz senden Guardiolanın Cityde, Nagelsmannın Leipzigde Pas İstasyonlarından biri olmana rağmen nasıl ofansta katkı alamıyoruz. Senede 10 asist yapan Angelinoyu izlemek istiyoruz. Sana güveniyoruz Matador. O kariyerin hakkını vereceksin geçte olsa
20231101_013320.webp
20231101_013403.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sırf yabancı oldugu icin oynadı bu kadar bu eleman

kimseye bu kadar sabredilmezdi!!

recep burak timur yılmaz

kendi performansını arttırmak yerine hocaya yalaklık yapan adamdan fayda gelmiyor

Çağlar birinci Orhan ak latovlevici volkan yaman hatta tarık çamdalın olduğu listeye üst sıralardan giriş yapacak bu gidişle.

Yalan yok en çok istediğim transferlerden birisiydi ama burada olmadı. Bazen aklıma grimaldo gelirdi ama onunda burada olacağını sanmıyorum tamamen hissiyat.

Rodop dedem inşallah bu sefer doğrudur..Tutmayan adamlarla vakit kaybetmeye cidden gerek yok Ndombele ve bu herifle acilen yolları ayırmak lazım tapular bize kalmadan

Geri
Üst Alt