#3 Angeliño

bunun yerıne barıs alper bile sol bekte daha etkili olur

Sonunda somut bir karar alinmis. Hoca, hatasi olabilir tercihinde, bu yanlisindan donerse buyuk hoca olma yolunda en buyuk ikinci adimini atmis olur benim gozumde ve bence kendi kariyeri icinde. Yani, bile isteye aldigin bir oyuncu beklentini karsilayamadiysa, bundan vazgecip takimin menfaatleri dogrultusunda alman gereken karari alabilmelisin. Bu da buna iyi bir ornek.

Ben dahil çok büyük bir çoğunluk açısından hayal kırıklığı oldu. Hoca rol olarak fazla üstünde durmak istemedi ki, aslında oyuncu olarak beklenen ve yapması gereken de temel bek görevleri idi. Onda da baya baya vasat kaldı. Yolların ayrılmak istenmesi çok normal ve olumlu bir hamle olacaktır.

Iyi bari ben zorunlu opsiyonu var saniyordum. Hic uzatmaya gerek yok. Sistemimize uymadi, devre arasi gönderebilirsek cok iyi olur.

Kazimcandan devam. Sakatlanirsa mecburiyetten abdul oynicak sol bekte

Gideon Mensah'ı Monaco alabilirdi büyük ihtimalle yaşı gerçek değil diye almadılar.Tempolu 1 sol bek Boey gibi de katkı verebilir.Avusturya takımları aldıysa yaşı en fazla 1-2 yaş fazladır.Her oyuncuyu da satmak için almak olmaz katkı versin yeterli bence..
Gideon-Mensah-2.jpg

Defansif olarak geçtim, ofansif olarak da katkısı stoper kadar bile yok. Oynatilmamali devreye kadar. Senelik ücreti ve bonservis ile ciddi yük olacak. Devre arası yollanmali.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüp gereğini yapar. İhtiyaç duymuyorsa almaz. Mutlaka teknik ekip ve yönetim de düşünüyordur bizim düşündüğümüzü.

Bir solbek, bir 6-8 oynayan dinamo. Yani İki tane yükselişte, genç oyuncu lazım. Mümkünse, para varsa iki tane fizik kalitesi iyi adam alalım 6 tane çürük almak yerine. Süperlig de belirli bir kalitenin üzerinde fizik gücü iyi oyuncular her zaman iş yapar. Hele bizim kadro gibi yıldızlarla dolu bir kadroya serpiştirirsen. Raşika bile iyi bir topçu olmuştu bizim kadroda.

Angelino da hız,çabukluk, dayanıklılık gitmiş. Takım tolere edemez bunları. Bu kadar yetenekli bir oyuncu kendini bu hale getiriyorsa yapacak bir şey yok. Süperlig gibi zımbırtı bir ligde kendini toparlama fırsatı bulmuş. Değerlendirmiyorsa kendi bilir.

Geri
Üst Alt