#3 Angeliño

Sorun oynarsa puan kazandıracak gibi görünmüyor oluşu. Ofansif olarak zaten yok, defansif hataları ise Kazımcan'dan beter. Angelino'nun en iyi maçıyla Kazımcan'ın en kötü maçlarını kıyaslıyorsunuz.
Angelino’nun 2-3 tane iyi maçı var. Kazım’ın bu sezon çıktığı her maç sıkıntı oldu. Angelino bizim ideal solbekimiz değil ama daha çok kritik maç var. Mecbur oynatacağız gibi görünüyor.

bu adamı bile övmeye yer arıyorlar enteresan bi yabancı hayranlıgı

macları ızlemesek gotten uydurma istatistiklere inanırdık

geldi geleli 1 tane başarılı ortası yok herifin

aynı herifler 2023 yılı avrupa dahil asist kralı keremı gömüyor

ben 4'lü de iyiyim aslında dediğinde oyuncu karakterini az çok anlamıştım. hocayla arayı bozmayıp vasatla idare etmek için yer arayan bi adam. zaha 11'de mutsuzken bu adam kulübede göbek atar tabi bu kafayla. sözleşme girmeyecekse otursun sorun yok da halihazırda girdiyse yedekte oturup kebap yapacağına oynasın da bekin marabalığını yapsın bari.

ben 4'lü de iyiyim aslında dediğinde oyuncu karakterini az çok anlamıştım. hocayla arayı bozmayıp vasatla idare etmek için yer arayan bi adam. zaha 11'de mutsuzken bu adam kulübede göbek atar tabi bu kafayla. sözleşme girmeyecekse otursun sorun yok da halihazırda girdiyse yedekte oturup kebap yapacağına oynasın da bekin marabalığını yapsın bari.
bu herif isterse 50 tane asist yapsın bayern macında comanın her ortasına izin verdi

rakibine alan acmak icin herşeyi yapıyor önünü boşaltıyor sürekli

bu herif isterse 50 tane asist yapsın bayern macında comanın her ortasına izin verdi

rakibine alan acmak icin herşeyi yapıyor önünü boşaltıyor sürekli
birebir yaklaşsa da her pozisyon coman içinden geçecek zaten. boey gibi fiziğe sahip değilsen mecbur herifi uzak savunup direkt tehlike yaratmasını engelliyon mecburen. bizdeki değil palace'taki zaha'ya da kimse yaklaşamıyodu her pozisyonda atıp geçiyodu, bizdeki zaha'nın cannavaro yaptığı rosier'i wakaeme yürüyerek maymun ediyordu. bayern maçı gene biraz üstüne kafa yorduğu maç ona bişey demiyim, en azından torreira gibi her yerde oynarım havaları yapıp 20'lik emekli kazımcan gibi performans vermedi o maçt.a

Sözlesmenin girmemesi icin oynatmiyoruz zaten. Yoksa kazimcan cekilecek gibi degil.

Devre arasina kadar idare edip, ara transferde angelinoyu gönderip yeni sol bek alma düsüncesi var bence.

Angelinoya bence de 6 milyon verilmemeli ama ocak ayina kadar kazimcana güvenmek ne kadar dogru bilemedim.

Sözlesmenin girmemesi icin oynatmiyoruz zaten. Yoksa kazimcan cekilecek gibi degil.

Devre arasina kadar idare edip, ara transferde angelinoyu gönderip yeni sol bek alma düsüncesi var bence.

Angelinoya bence de 6 milyon verilmemeli ama ocak ayina kadar kazimcana güvenmek ne kadar dogru bilemedim.

angelino gelince oynarız dediğimiz 3'lüye angelino'yu oynatmamak için dönsek hayli komedik olurdu

Dubois göndermek büyük hata idi. Özellikle yakın şu iki Bayern maçında gözü kapalı oynatırdım. Yine kaybedebiliriz vs sıkıntı yok. Ama emin olmak başka şey, diken üstünde izlemek başka şey.

Bu adam alınır ise forumdan kesecegiz parasını ona göre yazın

En az 9 resmi mac var sezonun ilk yarisi bitene kadar ZTK haric. Istisnasiz bi tarafimiza girecek gibi duruyo. Sezon basinda buna bu kadar yuklenmeyip 10 mac Kazim'i kenarda oturtmasa belki bi ihtimal yirtardik.

Geri
Üst Alt