3 Beleş Puanı Biz de İstiyoruz!

Adalet sağlansaydı böyle olmazdı kendileri etti kendileri buldu.

Burda asıl şuna dikkat etmeliyiz bizim 3 puan alıcagımız kesindi ama.1 ay bekledik bakalım şimdi ne kadar beklicekler cünkü cuma günü kazanırsak maç fazlasıyla lider olucaz bu psikolojik olarak çok önemli bir faktör

Sen nasil bir Galatasaraylisin ? Git Fenerli ol böyle düsünceler icindeysen. Bu nasil bir beklenti??????

Sen nasil bir Galatasaraylisin ? Git Fenerli ol böyle düsünceler icindeysen. Bu nasil bir beklenti??????

bu nasil sacma bir yorum boyle sen diyorsun bizim en buyuk rakiplerim 3'r puan alsin bedavaden sorun degil ben bilegim hakiyla kazanmak istiyorum oylemi ? sana afern bravo medalyami verecekler ?

la burası nasıl bir yer oldu adam hakkımız yeniyor diye konu açtı herifi fenerli yaptınız hemen asıl siz fenerli olabilirsiniz galatasaraylı hiçbir zaman kimseye hakkını yedirmez fenerin aldığı bu 3 puan da bizim de hakkımız gasp ediliyor belki berabere bitecekti maç ama ben görücem sizi şampiyonluk 1 puanla giderse

la burası nasıl bir yer oldu adam hakkımız yeniyor diye konu açtı herifi fenerli yaptınız hemen asıl siz fenerli olabilirsiniz galatasaraylı hiçbir zaman kimseye hakkını yedirmez fenerin aldığı bu 3 puan da bizim de hakkımız gasp ediliyor belki berabere bitecekti maç ama ben görücem sizi şampiyonluk 1 puanla giderse

Rezalet. Yemin ederim rezalet.

Ama dur onlarınki başkan sevdası. Azıcık dokundurmuş ya arkadaş o yüzden sinirleniyorlar.

Adam hakkımız yeniyor. Kimse savunmuyor diyor, yapılan yorumlara bak.

EE böyle taraftarın olursa sanan karşı göstere göster şikede yaparlar, sahada hakemde ağzına eder, medyada hiç tınlamaz.

Geri
Üst Alt