Kendisine laf edenleri Buyuk kaptan oynarken izlemedikleri icin hosgormek lazim. Kendisi Galatasaray’liligin tanimidir. Rakip takimin teknik adami olarak ne soylemesini bekliyordunuz merak ettim. Adam sizin istediklerinizi soylese ulke hazir vaziyette zaten sike diye ayaga kalkarlar.
Bir şey demedi ki... Bunlara kalsa efsane kalmaz kulüpte :)

Bu kadar kolay olmamalı. Herhalde yaş olsa gerek...

Bu kadar hassas olmayın yahu. Zaten siz efsane yazısını kaldırınca bizim için bir şey değişmiyor ama yine de bu kadar kolay değil. Kaptan omzu sarılı hala aklımdadır. Neyse...
rize kümede kalırsa kaptanın mutlu olur diye mutlu olur musun mustafa bey tek sorum bu iyi geceler

Bu kadar hassas olmayın yahu. Zaten siz efsane yazısını kaldırınca bizim için bir şey değişmiyor ama yine de bu kadar kolay değil. Kaptan omzu sarılı hala aklımdadır. Neyse...
Renkdas aynı fikirdeyiz ama zoruma gidiyor benim bu sekil konuşması.. Seni rahatsiz etmedimi hic.

kıçı kırık rize'ye yaranacam diye ucuz söylemlere gerek yok galatasaray'ı tanıyamamış demek ki

Ben zaten rahatım aslan. Rize vs benim umurumda değil de işin ucunda kaptan olunca gerildim.
benim derdim de kaptanla değil rizeye gidip bizi üzmesi ve sonrasında rezil edici açıklamalarda bulunması üstte furkan renktaşımın da dediği gibi fenerli beşiktaşlı efsaneler hiç böyle hareketlere gelmiyor

rize kümede kalırsa kaptanın mutlu olur diye mutlu olur musun mustafa bey tek sorum bu iyi geceler
O onun kendi mutluluğu olsun. Ben geçmişine, hizmetine bakarım. Bilmiyorum yakışık almadığını düşünüyorum. Karar yüce adminlerin biz ossuruk sayılırız (ama burada)

gs taraftarı yeni neslin popülizmine kurban gitmiş
gs'yi gs yapan efsanelerine sahip çıkmaktır

yarın elinizde kimse kalmayacak
o zaman çok ağlayacaksınız
şimdi ağladığınız gibi

Ben zaten rahatım aslan. Rize vs benim umurumda değil de işin ucunda kaptan olunca gerildim.
Biz isin ucunda Galatsaraya laf edilince sinirleniyoruz. Penaltı Gsaa olsa verilirmiymis.Acsin bakalım bu sene bize neler yapılmış. Kimse GalatasarAya iftira atamaz

Kendi hayatımda da her şeyi profesyonellikle açıklayamıyorum. Mesela davasını almadığım suç türleri var,( Alan meslektaşlara elbette lafım yok,savunma hakkı kutsaldır),davasını almayıp kovmaktan beter ettiğim müvekkil adayları da.
Sen de Rize'ye gitmeyecektin kaptan. Bazı değerler ekmek parası uğruna hiç edilmez. Ben artık büyük kaptan diyemiyorum seçimine de saygı falan dıymuyorum.
Büyük kaptan ibaresinin kaldırılması gerek. Tek kaldın tek Büyük Kaptan, Metin Oktay. Sen hariç, efsane dediğimiz herkes üzdü be baba...

Geri
Üst Alt