Gençler, Rize, SD faciaları...

Gene de çok büyük emekleri olmuştur, omuz sakatlığı gibi çok acı veren bir zamanda bile takımını yalnız bırakmamış, mücadeleden geri durmamıştır. Kendisini saygıyla ansak da sevgimizin azaldığı da muhakkak. Haddi aşmamakta da fayda var.

Olum tamam çok iyi bir stoper değildi de bu kadar yerin dibine sokmayın yahu
Ben başından sonuna bütün kariyerini canlı canlı izledim
O dönem kim vardı şimdiki gibi topu oyuna soksun, geriden oyun kursun, tam saha presi rahat rahat kıracak tekniği olsun. Hepsi kesici kırıcı adamlardı. Yani ne bekliyordunuz ki. Maldini de şimdi oynayamaz bu kriterlere göre.

Kaptan şimdi olsa günümüz şartlarına göre oynamasını becerebilecek bir stoperdi. Çünkü her zaman en çok çalışan oydu

Alt yapımızdan çıkmış, sadece GS forması giymiş, en büyük başarılarımızda pay sahibi olmuş, efsane kaptanımıza laf ederken ağzınızı toplayın. Siz ağzınızı toplamadığınız için sizin hoşunuza gitmeyecek şeyleri söylüyor yapıyor olduğunu da bir düşünün. Saygı yahu

bülent korkmaz: "türkiye futbol federasyonu, euro 2024 maçında bilet isteğime karşılık vermedi. kendi imkanlarımla gittim. ben 102 kez milli oldum. onlar adına üzüldüm. vefaya semt adı diyorlar."

bold efsanemiz. sadece galatasaray'in degil, turk futbolunun efsanelerinden kaptan bulent korkmaz'in gonlu bir sekilde alinmali . bundan sonraki benzer durumlar da ayni tavir sergilenmemeli. ulke futboluna yillarca emek vermis, yillarca kaptanlik yapmis, ornek bir rol model olan bulent korkmaz'in kiymeti *yasiyorken verilmeli, gosterilmeli . en basindan olmasi gereken halbuki ilk davet edilmesi gereken isimler milli formaya , bu kutsal formaya emek vermis isimler olmali .

uzucu bir durum . milli takim kaptani bunlari hak etmiyor. gonlu bir sekilde alinmali .

*ayri baslik acilasi bir haber vidyosu aslinda .
gerekirse sevgili mod arkadaslar haber degeri tasiyan bu vidyoyu - ayri baslik olarak acabilirler .

saygi ve selamlar.

Beşiktaşlı ardanın belgeselinde yer almış orda bile gsye laf sokuyo keşke gs de vefalı olsa, bakın atl plaket veriyo,umarım bazı kulüpler de ders alır falan

Abi senin ne karın ağrın varmış ya her konuşmanda laf sokuyosun

Napacaz uefa finalinde omzun sargılı oynadın diye hep seni mi td yapıcaz

Haketmediğin halde getirdiler başarısız oldun yollandın ne bitmez kinmiş arkadaş

Futbolu bıraktıktan sonra, kızıp GS nin telefonlarını açmamasını unutamam.

Geri
Üst Alt