#3 Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #3 Çağlar Birinci

Gerçekten çok vasat.

Orta hız bek fiziği yok.

Defansı pozisyon almasıda yok.O kadar kolay adam geçiriyorki anlatılmaz.Zaten Amerika maçındada ne olduğu ortaya çıkmıştı.Volkan yamandan bile çok daha kötü.

Maçın başından beri oynayan yorgun orhan şam maça sonradan giren çağların 5 metre arkasından gelip daha önce topu alması ilginç

Vallahi tam şimdi aynısını yazacaktım:),hatta dakikasını tuttum,tam 70:23 falan olması gerekiyor,bide çağlar ı 4-5 metre geriden geçen oyuncu Orhan şam işin komiği bu,boş adam,gereksiz transfer.

edit:var öyle bişey ,dakikasını bile yazdım bulabilirsen bak netten.

Yok öyle bir şey.

Yedigimiz bir kazik daha.

al birini vur otekine bu sene yapilan cana transferi haric hepsi bize atilan birer kazik misimovici artik takimdan saymiyorum, hele ki su oyuncuya verilen para

Çağlar uzun süren bir sakatlıktan çıktı ve 2. kez forma şansı buldu. Kondüsyonu yok, maç eksiği falan var. Hakan Balta'ya göre hamleleri çok daha yerindeydi. Hurşit ile 2 kez karşılaştı ve ikisinde de çalım yemedi. Üstelik takıma alışma süreci de var bunun.

Futbolcu yemeye çok meraklıyız.

Sol bek rotasyonunda ikinci kişi olması gerekir.Ama sonuncu alternatif bile olmaması gereken adam her maç ilk 11 başlıyor ve en iyi sol bek kadroya giremiyor. Şaka gibi.

Uzun bir sakatlık döneminden çıktı daha geçen hafta 10 dakika birde bu hafta oynadı abartmayın bi kaç yerinde müdahale yaptı şutuda iyiydi. Ofansif bir bek gibi duruyor Hakan Balta'nın tam tersi yani yararlı olacağını düşünüyorum gönderilmez umarım.

Ağır göründü ama uzun süreli idmansızlıktan... Geçen sezon Denizli'de de sakatlıkla başladı ama sonra toparladı ve tüm lig maçlarında oynadı.

Uzun bir sakatlık döneminden çıktı daha geçen hafta 10 dakika birde bu hafta oynadı abartmayın bi kaç yerinde müdahale yaptı şutuda iyiydi. Ofansif bir bek gibi duruyor Hakan Balta'nın tam tersi yani yararlı olacağını düşünüyorum gönderilmez umarım.

En Sağlıklı Yorum.

Milli Takimin Amerika kampinda izlemedin galiba Caglari sen, en son o zamanlar formdaydi. Amerika karsisinda berbat otesiydi, Arda'ya hic destek olamamisti. Bence Caglarin hucum yonude cok zayif

Hakan Baltadan kötü olamaz kesinlikle.Artık Çağlar oynamalı.

Harika oynadı, helal olsun vallaha. Sana puanım 9 kanka. :tiphat:

Amerika kampı ve öncesi kritik milli maçlarımızda benden okkalı küfürler yiyen bir adamdı.

Bi ara Ali nin topuna ters kademeden gelip kornere çıkarttı yaa..İşte bu........ maç eksiğine kondüsyonsuzluğuna rağmen bu adam çok iş yapacak dedim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt