#3 Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #3 Çağlar Birinci

Çağlar=Erhan Güven biri sağ bek ,biri sol bek işte tek fark o .Hakan´a göre savunmada daha çok güven veriyor ama Galatasaray´ın beki bu kadar düz olmamalı.

Biz zaten Baltanın savunma hatalarından bıkmıştık varsın olsun düz oyuncu olsun ona bakıcak olursak kadronun yarısı GS topcusu deil o yüzden fazla göze batmaz ve 2-3 pozisyonda 100% golü önledi

Çağlar müthiş bir oyuncu bu maçtada sakatlıktan çıkmasına rağmen gayet iyiydi haftaya daha iyi olacaktır

Milli formayıda giydimi performansı tavan yapar bence avrupaya uçar sezon sonunda

Milli formayıda giydimi performansı tavan yapar bence avrupaya uçar sezon sonunda

Hocam bu ne hız yaw!...İroni yapmadığından emin olamıyorum!...Bizden öncesinde pek bir şey yok,bizde ise sakatlık manzumesi...25 yaşında,ülkenin en efektif futbolcusu ve FB kaptanı iken ve dahi bonservisi elinde iken Tuncay Şanlı Avrupada talip bulmakta zorlanmıştı hatırlarsan...Ligimizi salladığı yok Avrupalının...

Solumuz otoban oldu. Sadece Mendy denilen zenci bile 3-4 kere geldi. 2 tanesinde çok ciddi tehlike yarattılar. Yetenekli olsa Mendy, 2 pozisyon da gol olurdu.

Sakatlıkdan yeni kurtuldu ve ilk maçıydı bu . Daha çok erken eleştiri için

En azından geçilince adamın arkasından koşmaya cürret ediyor, Balta onu dahi yapmıyor.

ölüsünü hakan balta'dan iyidir. Balta leş oynadığı zamanlar çıkıp yazamayanlar bir maçta asmasın bu adamı.

Baltadan iyi olduğu kesin hem daha sakatlıktan yeni çıktı onar bizim takımda...

Oh be Şu Balta oynamasında kim oynarsa oynasın.Çağlarda iyi oyuncu bence.

Eleştirmek için 1-2 maç daha süre verilmeli uzun zamandır oynamıyor. Şu haliyle bile Hakan'dan iyididir.

Eleştirmek için 1-2 maç daha süre verilmeli uzun zamandır oynamıyor. Şu haliyle bile Hakan'dan iyididir.

Çağlar Birinci'yi nerden baksan 10-15 kez seyretmiş birisi olarak söylüyorum, kötü bir futbolcu.

Hakan Balta'dan kötü değil. Ancak zaten Hakan Balta formsuzluğun dibine vurmuş, kendisini salmış, sanki emekliliğine 1-2 ay kalmış bir futbolcu gibi oynuyor.

Çağlar Birinci iyi bir alternatif olabilir ama asla banko ilk 11 olamaz.

Insua varken ve hazırken bu adamı almak nasıl bi seçimdir Hagi?

Umarım bir daha sakatlanmaz !

Bugün çok iyi olmasa bile ben beğendim. İlk yarıda girdiği kademeler yeter. 2 golü önledi diyebiliriz. Hakan Balta olsa eminim onları engelleyemezdi. Sakatlık sonrası bugün fazla yüklenmedi. Çok daha iyi olacaktır.

Dikkatle izlediğim ilk maç amerikadaki milli maçtı.2 metre önündeki ardaya bi türlü pas atamamıştı.Bugün o kadar da kötü olmadığını görüp rahatladım.Umut verdi en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt