#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Ben Lyon'un bu sene 2 maçını izledim Fransa'da..

Evet tekniği iyi ancak hızlı hücumlar ile çıkacak defanslara karşı ciddi zaafları var hızı erimiş gitmiş durumda..

Zaten ligde bize kontra oynayan oyuncular karşısında bütün yük Semih'e binicek gibi.Cris te işte topun oyuna sokması ile iyi gözükürken olan Semih'e olacak bana göre...

Tecrübe önemli de sol bek ve sol stoperimizin bu kadar ağır olması çok ciddi sıkıntı olucak gibime geliyor.....

Maçın tamamını izlemedim. Hatalarını göremedim de izlediğim bölümlerde. Zaten gol yeseydin baya yorum gelirdi buraya

fena digildi

haydin bakalım yuzumu kara cıkart Cridz :ka21:

Adam tecrübe beyler :tiphat:

tecrübe beyler.

ben de yazayım dedim.

Umut verdi aynen devam:tiphat:

Utandırdın beni,özür diliyorum.Bende herkes gibi yaşından dolayı ürkmüştüm.Beni utandırdın.Adamsın.

Kaliteli oyuncu, kesinlikle gücümüze güc katar.

Elinde Dany gibi müthiş bir stoper adayı oyuncun var Cris için Dany yedek oturtulmaz. Semih sağlamcı buda sağlamcı topu ileriye hiç atmıyorlar dön kaleciye dur Dany geriden topla çıkabiliyor.

Sallayanlar uzaktan izlemesin bir şeyler yazsın. Dedik size sallamayın daha erken diye.

Burdaki yorumlara katılmıyorum.Başımıza iş açacak.Ağır bir oyuncu.

Ben Lyon'un bu sene 2 maçını izledim Fransa'da..

Evet tekniği iyi ancak hızlı hücumlar ile çıkacak defanslara karşı ciddi zaafları var hızı erimiş gitmiş durumda..

Zaten ligde bize kontra oynayan oyuncular karşısında bütün yük Semih'e binicek gibi.Cris te işte topun oyuna sokması ile iyi gözükürken olan Semih'e olacak bana göre...

Tecrübe önemli de sol bek ve sol stoperimizin bu kadar ağır olması çok ciddi sıkıntı olucak gibime geliyor.....

10 numara yorum kardesim

Adam sessiz sedasız hatasız oyun oynadı,oynarda.Takıma hemen de alışmış,daha ne isteyelim bu adamdan.Krizi fırsata çevirdik diyebilirim.

Geri
Üst Alt