#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

İleriye paslar konusunda yıllanmış şarap gibi.

Valla gökmeni ve kayayı dinledim baya salladılar sonra foruma girdim yorumları görünce sasırdım bilerekmi yapıo totoşlar nedir

bu takımın ana stoper ikilisi semih-dany'dir

cris ise iyi bir alternatiftir {bence}

Biz yıllardır.Servettir, Gökhandır,Meiradır falan alıştık sanırım.

Cris elinden gelen oyunu oynadı.Daha iyisini beklemek haksızlık zaten. :)

Hiç olmamasından tabiki iyidir.Alternatiftir.Yedek olabilir.Sonradan girer ; Türkiye kupasında oynar.Hatta sürpriz yapıp hoca derbi maçına bile çıkarabilir.Orda hepimizi şaşırtabilir performansıyla :)

bize gram faydası olamayacak.gökhan zanı 10 kere tercih ederim.sadece sırf stoper alınsın diye alınmış.sasdece pas yapıyor.oda yana doğru

bize gram faydası olamayacak.gökhan zanı 10 kere tercih ederim.sadece sırf stoper alınsın diye alınmış.sasdece pas yapıyor.oda yana doğru

Gökhan 'ın ileriye Pique tarzı paslarını gördükten sonra Cris'in pasları tabiki yanında iyi kalmaz :) Orası başka..

Adam oynadığından beri gol yemedik ayıq olunnn:n::n:

Burada haksızlık edersin abi, dün ikinci yarı bilhassa en geriden kanatlara müthiş uzun toplar attı adrese teslim hatta o anda yazmıştım foruma.

Cris rotasyon anlaminda is görecek zaten. Kimde asiri beklenti vardi ki? Kaldi ki, asla 25 mactan fazla oynatmayiz Cris´i.

Ligde bazi Arena maclarinda ve kupa maclarinda oynayacagini düsünüyorum.

Bi hatasini da görmedim yani. Görevini yapiyor.

Ayak dışıyla bi pası vardı, enfes :ayatollah:

Cris'in oynadığı maclarda 7-0 gol averajı :)

Tamam iyi takımlar değil ama yine de istikrar güzeldir.

Cris daha çok içeride zayıf takımlara karşı oynadığımız maçlarda oynamalı bence.Tecrübesiyle kritik hata yapmıyor ve defansı rahatlatıyor.Semih daha çok zor iç saha ve deplasman maçlarında oynamalı.

Oyun kurmasi gayet iyi, güzel paslar atabiliyor.

Rezillik, nereden geldi bu..

Oyun kurmada iyi ancak dönene kadar 3 gün geciyor..

Tecrübeymiş yemişim tecrübesini koy Serveti en az Cris kadar oynar. Birşeyler aktaracaksa antrenmanlarda öğretsin. Çok ama çok ağır.

Bedava diye 40 yaşında da olsa alırdı Ünal Aysal ve ekibi.

Bu mağlubiyet onlara gelsin.

Geri
Üst Alt