#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Çok beğendim harbiden bugün çok iyiydi :) İnşallah böyle devam eder.

Söyle birsey var, cok agir kaliyor, ama nerde duracagini iyi biliyor. Bunu mesela Dany yapamiyor. Cris kötü oynasa bile, mac icerisinde cok kritik hamlerlere imza atiyor.

Takıma alıştıkça daha fazla insiyatif almaya başladı. Son iki maç kusursuz oynuyor.

Cris yaşlı olabilir ama üst düzey bir oyuncu.Oynadıkça daha iyi olacak.Sezon sonunda yine ligin en az gol yiyen takımlarından biri olacağız.Kimsenin şüphesi olmasın bundan.Ayrıca Cris'in form tutması,Dany'nin bir süre kızağa çekilmesi anlamına gelir.Bu da mevcut ortamda en güzel bir şey demek...

Haketmediği bir kart alması dışında negatif bir izlenim vermedi.Tebrik ettiğim anlar oldu.Takıma alıştıkça ve defans kurgusu oturdukça bireysel performansların artacağını ve gol yemekten uzak kalacağımızı düşünüyorum.:b5:

Maçın en iyisiydi dün. Pozisyon bilgisi çok iyi ancak bana hala güven vermiyor. Çok ağır kalabiliyor, bu açığını da pozisyon bilgisiyle kapatıyor zaten. Büyük maçlarda, zorlu maçlarda yapacağı bir hata pahalıya mal olabilir. Ujfa tam hazır olana kadar benim ideal ikilim Semih-Dany olur.

Semih' in yokluğunda defansın ortasında Melo-Cris ikilisi oynasın, bunlar dar alanda iyi oynar. Önlerinde Yekta ve Selçuk oynamalı. Melo hava toplarında çok etkili olur defansımızda. Hem Melo ve Cris iyi anlaşırlar dil ve mentalite olarak. Ama fazla ileri çıkmasınlar.

Aslinda gayet iyi bir oyuncu. Gecen sene Ujfa'nin yaptigini bu sene Cris yapacak ve defans hattini yonetecek, arkadaslarina ne yapmalari gerektigini soyleyecek, isaret edecek.

Ama yeni olmasi ve sezon basi aldigi elestirilerin de nedeniyle Semih ve Dany onu kazimiyorlar ve hala kopuk ve savruk oynuyor, kendi bildiklerini okuyorlar.

Semih ve Dany'den hangisi mac icinde Cris'in sozunu dinlerse o sezon icinde Cris'in partneri olacak bence.

Bir de Dany, kac haftadir yaziyoruz. Su topu kaptiktan sonra kendin surmeye kalkma, top sendeyken rakiople didisme. Bu mac yine yaptin. Bir gun telafisi olmayan bir gol yedireceksin.

2 tane net asisti var.

Rezalet.

Bence fena oynamiyor,bir önemli hata yapti o hatada Danny nin kademesine girdigi pozisyon,geriden oyun kurmasida artisi.Ujfaluji nin ilk senesindeki ujfa olsa su takim bir gömlek daha kaliteli olur...

Çık oyundan Allah aşkına, sakatım de, tansiyonum düştü de, bir şey de çık şu oyundan ...

Geri
Üst Alt