#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

gecen sene oynadigi maclarin hepsinde hatasiz oynayan gokhan zan barosla birlikte fatih terimin sacmaliklarina kurban giderken bu allahin keli her mac oynuyor sacmaliga gel

cok haklısın. gökhan zan bu moruktan iyi değilse adam değilim okadar diyorum yani

İdeal Stoper İkilisi Hangi İsimler Olmalı? başlığında Gökhan Zan Hakan Balta soldada Riera yazmıştım.

gecen sene oynadigi maclarin hepsinde hatasiz oynayan gokhan zan barosla birlikte fatih terimin sacmaliklarina kurban giderken bu allahin keli her mac oynuyor sacmaliga gel

Gökhan Zan tecrübeli vede kendini hazır tutan bir oyuncu. Baros zaten çok özellikli ve tecrübeli. Her şekilde faydalı olurlar.

Hoca bundan sonrası için çizmiş Cris'i öyle diyor.

Hoca gec kalmis Cluj macinda bas bas bagiriyordu.. Bunu o macta gormeyip iyi diyorsa hoca, o hoca bana gore maci iyi analiz edemiyordur. O mac sonu hocadan su aciklamayi bekliyordum..

savunmamizda inanilmaz basit hatalar yapiyoruz, baskasi olsa suanda maglup olmustuk.. Ama sanki Crisi odullendirir gibi bu keltos dede her hafta banko 11de.. Resmen servetten beter bunu diyecegim aklima gelmezdi..

Ban gore Gokhan Zan bundan 5 gomlek ustun bir oyuncu

ben bu adam alındığında bugünleri anlatırken, yavaşlığından,çalım yemesinden hatta çalım yiyeceğini bildiği için girmiyor kaçıyor mücadeleden derken yok çok iyi, iyi olacak ujfalusi den ağır değil diyenler vardı. İnsafınız olsun diyordum. Cris Ujfalusinin sağ bacağı o-la-maz...

Biraz kariyerine saygı sadece. Tek başına yaptığı bir olay degil.

defansta çok güzel derinlik yapıyor , 25 maç oynarsa bu sezon , oynatan klübe ihanet etmiş demektir, gökhan zanı hiç beğenmem ama adama ayıp yani ayıp

Bu adamin yerinde dedem oynasa bundan daha iyi oynar. En azindan adam yasina hürmet ettirir. Adam suspus kimseye ne bir komut ne bir uyari.

Gözünü sevdigimin Ujfasi ne güzel abilik yapiyordu takima.

İlk 11e +1 yabancı yazılmaktan başka hiçbir getirisi yok. Kırk yıllık kanat oyuncusu Kewell stoper oynarken daha aklı selim iş yapıyordu. Ceyhun Gülselam oynasın Gökhan Zan oynasın. En azından yabancı hakkı doğar.

Geri
Üst Alt