#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Savunmada kaldığımız maçlarda işimize yarar ancak, öyle bir maç da olmadığına göre Cris'e gerek yok. Alındığında faydalı olabilir diye düşünmüştüm ama eski Cris'ten eser kalmamış maalesef.

Ucuz et.

35 yaşından sonra büyük bir kulübe transfer olan kaç oyuncu var? Eğer olduysa aman aman top oynayan kaç oyuncu var?

gelmesi hataydi ben demistim demek icin demiyorum

2-3 gunde transfer mi yapilir demeyin , yapan son dakikada bile yapiyor

Hee hee Egemen daha iyi Dany'den.

Ne alakasi var? Niye sürekli fenerin stoperleriyle kiyasliyosun stoperlerimizi? Senin vizyonun belki de bu kadar, kiyas olarak sadece feneri aliyorsun. Bense Galatasaraya yakisacak bir stoperimiz olmadigini vurguluyorum. Bir tek Semih var gerisi bos. Ne Dany ne de Cris bu takimin vizyonuyla örtüsen kalitede futbolcular. Asil sana egemeninle mutluluklar. Fenevle kiyaslarsin artik futbolcularimizi ve bu sana mutluluk verir.

Dany gibi adam varken Cris nedir ? Hiç gerek yok elinde Dany gibi müthiş bir stoper adayı olan oyuncun varken.

ikinco golde hatasi vadi bana göre

benim icin sürpriz yok, ben dany nin ilk tercih olmasini istiyorum basindna beri.

ikinco golde hatasi vadi bana göre

benim icin sürpriz yok, ben dany nin ilk tercih olmasini istiyorum basindna beri.

2. golde cris yavaştı ama hakan baltaya dikkat ettinmi. adam resmen ofsaytı bozmuş lan:mad: geri koşmasa pozisyon ofsayttı. herifin yararı yok takıma zararı var.

2. golde cris yavaştı ama hakan baltaya dikkat ettinmi. adam resmen ofsaytı bozmuş lan:D geri koşmasa pozisyon ofsayttı. herifin yararı yok takıma zararı var.

biliyorum, bozmus.

semihinde hatasi var. erken basti, sonra yetismesine ragmen stancuyu tekrar arkasind akaldi, iyi takip etmedi.

ilerde bom bos oyna, geride 2 kere böyle hatalar yapip gol ye, yenileckesin tabi.

ilk golde de uyuyor bizimkiler.

Bize gelmesini sağlayan o muhteşem tecrübesi sayesinde kazandık ordu maçını..!

Bu adamın bu takımda yeri yok.. Dany oynamalı

Bu adam açılan Servet kontenjanından geldi sanırım.

tek maçla eleştirmek istemem ama bir diğer oynadığı maçı da izlemek istemiyorum. ilk geldiği günden beri 11 oynamasını gerektiğini düşündüğüm dany bundan sonra full 11 oynamalı. semih-dany 2'lisi uyumu yakaladıktan sonra defansımız geçen seneyi aratmaz. cris de türkiye kupası, ligte zayıf takımlara karşı oynar.

çöpazadt {as expected}

Gökhan'dan iyi değil ..

Bu tarz önemli maçlarda hatta Şampiyonlar Ligi maçlarında Cris yerine Dany oynamalı artık.Cris'i çok takdir ediyorum hatta bize geldiği için de mutluyum.Ama bugün de gördük ki futbolu bırakma zamanının geldiğine şahit olduk.Dany'i eğer dozajı yüksek maçlarda oynatırsak hata yapsa bile tecrübe edineceğina kanaatkarım.Manchester Utd. maçını baz alırsak bu tarz maçları ileride "0" hata ile kaldırabileceğini düşünüyorum.Cris'i de daha çok alternatif oyuncu bağbında sahada görmeyi isterim bundan sonra.

gelmiş gecmiş takımda gördüğüm en ağır defans oyuncusu

---

Cris'i izleyince aklıma bu adam geldi :(

meira_profil.jpg

Geri
Üst Alt