#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

---

Cris'i izleyince aklıma bu adam geldi :(

meira_profil.jpg

Benimde aklıma Bordeaux maçı geliyor abi :D

Cris'i Lyon da iken de sevmezdim ve düz oyuncu diye düşünürdüm.

Meira yıda sevmemiştim...

Sanırım sonuda onun gibi olacak. Devre arası bile gidebilir

Abi bu Meira'dan da kötü. Meira'dan para bile kazandı Galatasaray. Gelişinden belliydi, hepimiz biliyorduk ama nedense yapıldı bu transfer.

Abi bu Meira'dan da kötü. Meira'dan para bile kazandı Galatasaray. Gelişinden belliydi, hepimiz biliyorduk ama nedense yapıldı bu transfer.

Cris'i getireceklerine Bülent Korkmaz'a;

" Gel Bülo bırak hocalığı 1 yıl daha oyna şu takımda " deselerdi valla Cris'ten iyi oynardı...

ya arkadaslar bizim cam adam gökhan zanin pabucu tamamen mi atildi dama?? adam artik kadroya bile giremiyor,bence gökhanin bu crisden bi eksigi yok,gökhanda yavas bu da yavas, hem gökhan daha genc :D

Cris'i getireceklerine Bülent Korkmaz'a;

" Gel Bülo bırak hocalığı 1 yıl daha oyna şu takımda " deselerdi valla Cris'ten iyi oynardı...

Haha :D Değecek adamlara bir milyonun hesabını yaparlar, yarardan çok zarar vereceğı %99 kesin olan adamlara verilen paraya acımıyorlar. O %1 yüzünden Shaqiri ve Kjaer yerine Riera ve Cris'imiz var :o Allah beterlerinden saklasın :D

Bundan sonra pek fazla şans bulacağını sanmıyorum. Gökhan Zan da bunun kadar oynar bence.

---

Devre arası atta...

Zaten Ujfa gelir ...

Ama seneye kesin Ujfanında yerine( çünki oda yeterli değil) Bülent gibi , Pope gibi gözü kapalı takımı teslim edeceğimiz bir adam alınmalı...

he's turrable

Ujfa'yi akillardan silecek bir stoper beklerken, Ujfa'yi mumla aratacak bir stoper getirdik. Hem de son dakikada. Toure'yi getiremiyorsan eger, Dany dururken Cris'e hic gerek yoktu acikcasi.

Vasatın altındaydı. Maç sonunda keşke Dany olsaydı diyenlerden biriyim

Galatasaray tarihinin en rezil transferidir bu adam. Bile bile lades olduk.

Rotasyon için Tomas'ın yokluğunda alınabilecek bir adamdı işte. Zaten sezon içinde Dany'nin yedeği olacak yüksek ihtimal.

Çok da kurcalamaya gerek yok. Tecrübesi ile Semih'e saha içinde ve dışında çok şey katabilir bu bir senede.

devre arası ömer toprağı monte etmek lazım takıma. parası neyse basıp alacaksın kardeşim, lamı cimi yok bu işin

Uzdu beni savundum ben kendisini burda.o kadar tecrubeli adamin belini kirmak kolay mi ki bu kadar?demek ki fizik falan kalmamis atletizmdi falan 0

Geri
Üst Alt