#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Cris için hazırlık maçlarında ilk maçından sonra olacakları söylerken burda bir çok kişi üzerime gelmişti , yok atletizme mi katılacak cris falan diye dalga geçmişlerdi akıllarınca. ben adamın kendine güvensizliğinden bahsederken fizik olarak 0 olmasından bahsederken çoğu kişi anlamamıştı. ujfalusiden kötü değil vs diyenler. hatta ujfa daha ağır diyenler...

velhasıl transfer taraftarlığını bırakırsak cris transferinin olmayacağı en başından belliydi. kurcalamanın anlamı yok artık. semih danny devre arasına kadar idare etsin. devre arasında sağlam bir stoper dünya çapında alınmalı.

Crise kizmayin.Adam zaten istemeye istemeye geldi.Suc Terim ve yonetimin.

Dany - Semih götürür. Cris sezon sonuna kadar kalır sonra gider yerine Dany ve Semih' i forma için hırslandıracak birini alırlar (umarım)

savunma kurgusu Semih ,Danny olmali her ne kadar saatli bomba bir ikili olsalar da

kapanacagimiz maclarda Cris'e itirazim yok ama acik alanda geri kosamiyor

Valla ben Cris'i ii defans biliyordum.. Ama şu yorumları okuyunca sanırım 3.Ligden bir defans oyuncusu almışız dedim.. Gerçi suç bunda değilmiş son gün Pique'yi Vidic'i alamayan Beceriksiz Yönetim ve Fatih Hocanınmış

Valla ben Cris'i ii defans biliyordum.. Ama şu yorumları okuyunca sanırım 3.Ligden bir defans oyuncusu almışız dedim.. Gerçi suç bunda değilmiş son gün Pique'yi Vidic'i alamayan Beceriksiz Yönetim ve Fatih Hocanınmış

hatta ujfa yı yönetim sakatladı :D

Cris transferi zaten saçmaydı iyice sıvamaya başladı.Keşke bir sol bek alıp Gökhan Zan'ı değerlendirseydik.En az Cris kadar oynardı sakat sakat.

Hasan Kabze bile belini kırdıysa vay halimize

Turtle--28510.jpg

Cris'i kazanmak adına defansı riske etmenin hiç bir anlamı yok !

Aga defansa ilk Dany nin ismini yazıcan, Dany nin yorulduğu zamanlarda Cris i oynatacan, Dany'yi iyiki almışız.

O kadar anlamsız yorumlar ki.Neymiş forvet oyuncuların yetersizliğinden bahsedilir yok Falcaoyu almalıydık,Ronalda daha iyi olurdu gibi anlamsız sözler.Şimdide Cris eleştirilir yok Vidic yok Pique alınmalıydı falan.

Evet dünyada başka oyuncu yok.Bir Cris gibi oyuncular var birde Vidic-Pique gibi en üst düzey oyuncular..Bunun ortası yok.Ulan şu takımın başarıda süreklliliği sağlamaması için elinden geleni yapan bir taraftar topluluğuna sahibiz.

Dany'i aldığımızda çok sevinmemiştim hatta yanlış transfer diye düşünmüştüm ama yanılmışım.

Cris transferi ilk geçtiğinde kesin yalanlanır demiştim, yönetim dalga geçmez demiştim maalesef.

Bamba daha iyi bundan Trabzondaki :)

Veya yalçın falan bile daha iyidir :)

etliye sütlüye karışmadan sezon sonu emekli olur toure gelseydi çok iyi olacaktı

Geri
Üst Alt