#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

86 model kamyon gibi,bir ayağı gidiyor diğeri gidemiyor.

1-0 öndeyken yan topa ofsayt taktiği yapmak dehaca gerçekten:yenieek:
Gerizekalı eskişehirliler sap gibi kalecinin 10 cm önünde bekliyor diye bizim adamlarda orda durmak zorunda mı? Onların mallığına bizim defans oyuncusu da uyunca böyle oluyor işte.

Gerizekalı eskişehirliler sap gibi kalecinin 10 cm önünde bekliyor diye bizim adamlarda orda durmak zorunda mı? Onların mallığına bizim defans oyuncusu da uyunca böyle oluyor işte.

Durucan abicim arkasında da durucan,10 mm yanında da durucan,dakka 90 mental olarak zaten bitiksin ne ofsayt taktiği-gereksiz yere rissskk ahaa böylede gol atar millet.

ujfalusi'yi kim sakatladi lan?

kesin hamittir, kesin.

la olm bu hamit, azizin akrabasi felan cikmasin sonra? kuran carpsin sasirmam.

Bikaç maça ıslıklanır bu adam.

Gol pozisyonunda Erkan Zengin resmen kendi yaptı golü yanlız Cris değil tüm defans suçlu ama 33'lük Necati'yi 2 kez sarı kartlık indirdi faul dahi çalınmadı yoksa 10 kişi kalmıştık bize tecrübesi lazım bu mu tecrübe?

Cris gibi tecrübeli bir stopere yakışmayacak bir hataydı. Bütün savunma öne çıkmışken o geride kaldı.

Yahu ilk yarıda Necati'yi çektiği pozisyonda hakem faul verse kırmızı kartla oyun dışı kalacak, yine ondan önce Necati'yi düşürmüştü ceza sahası önünde, Alper'den bir çalım yedi evlere şenlik, golde ne yaptığı belli değil...

ben yeniden baktımda cris geride durmuş ama yandan orta gelirken defans oyuncularının geri koşması lazım. diger defans oyuncuları hatalı. ilk yarı sonunda necatiyi baya bir çekmiş. yani crisi izledikten sonra anca kupa maçlarında oynayabilir diyorum. ordu maçındada söylemiştim. ordada 2. golde herkesten 3 metre geride durdu ofsaytı bozdu.

Bu adam bu takımda nasıl oynuyor anlamıyorum her ikili mücadelede rakibi faul yaparak durdurmaya çalışıyo adam gibi bir hakem olsaydı ilk yarıda oyundan atardı bunu. Gökhan Zan bundan daha kötü oynamaz.

Alo Polis mi demek istiyorum.

Adamı görünce servet aklıma geliyor bu kadar basit çalım yiyen ağır bir adam lyonda nasıl oynamış yahu,halı sahada oynatmam zira bizim stoperler hızlı ve çevik bizim takımda bile yedek oynar ...

Tek kelimeyle lesh.

Adamı görünce servet aklıma geliyor bu kadar basit çalım yiyen ağır bir adam lyonda nasıl oynamış yahu,halı sahada oynatmam zira bizim stoperler hızlı ve çevik bizim takımda bile yedek oynar ...

27-28 yaşındaki Cris'le 35 yaşındaki Cris bir mi acaba renktaş?

27-28 yaşındaki Cris'le 35 yaşındaki Cris bir mi acaba renktaş?

Değildir mutlaka ama bu adamın herhangi bir yaşında hızlı olduğunu sanmıyorum bu akşam sahada hakem olsa ilk yarı atılmıştı .Necati gibi çokta hızlı olmayan bir forvet bile bu durumlara düşürüyorsa cluj karşısında oynamaması için Allaha dua edelim ,başka elimizden bir şey gelmez

Değildir mutlaka ama bu adamın herhangi bir yaşında hızlı olduğunu sanmıyorum bu akşam sahada hakem olsa ilk yarı atılmıştı .Necati gibi çokta hızlı olmayan bir forvet bile bu durumlara düşürüyorsa cluj karşısında oynamaması için Allaha dua edelim ,başka elimizden bir şey gelmez

Fatih Terim Cris düzelecek ümit ediyorum falan dedi,ne oldu Fatih Hoca'ya yahu?

Geri
Üst Alt