#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Şanlı tarihimizin en gereksiz transferlerinden biri olarak yerini alacak. Hata Cris'te değil. Onu transfer edenlerde... Bu yaşta bir futbolcuyu son dakika transfer etmek akıl tutulmasıdır.

Fatih Terim Cris düzelecek ümit ediyorum falan dedi,ne oldu Fatih Hoca'ya yahu?

Kendi aldırdığı için hatasını kabul etmek istemiyor olabilir imparatorda olsa hatasız kul olmaz demişler hata ettim deyip kadroya almaması şart ,bu arada hocanın baroş ceyhun gülselam yektaya süre vermemesi tartışılmalıdır melonun bu formsuzluğunda bile forma şansı bulamayan ceyhun ne zaman oynayacak ...

Kendi aldırdığı için hatasını kabul etmek istemiyor olabilir imparatorda olsa hatasız kul olmaz demişler hata ettim deyip kadroya almaması şart ,bu arada hocanın baroş ceyhun gülselam yektaya süre vermemesi tartışılmalıdır melonun bu formsuzluğunda bile forma şansı bulamayan ceyhun ne zaman oynayacak ...

Hatasız kul olmaz evet hataları da var ama inanılmaz bir durgunluk sene başından beri Fatih Hoca'da.Eskiden şanssızlık kelimesini hiç kullanmazdı,her maç aynısını diyor şimdi,iyi oynadık falan diyor.Farklı maçları mı izledik acaba?

Semih ve Dany sağlamsa her türlü beraber oynamaları lazım.

golde 4 defa ofsaytı bozdu nasıl beceridir bu helal. gökhan zan daha iyi kesinlikle

İlk geldiği günden beri bu yüzden isyan ettim işte :mad: bu adam başımızı çok yakacak

Cidden bu adami niye oynatir sasiyorum hoca..

dany - Semih ikilisi gelecegimiz olmali diyoruz hala bu adam oynuyor..

ikili mucadelede muthis yavas gozle goruldu.. Alper vinnnladi gecti yanindan zor toparladi.. Bizim agir Necati bile goturuyodu formasindan cekerek indirdi hakem hakem olsaydi kirmizi bile verirdi orda.. Neco gole gidiyordu..

Adam millete saç baş yoldurmaktan taraftarı kendi gibi kel bırakacak

Hicbirsey katmadı takıma. İşin üzücü tarafı muhtemel Kaka transferini durdurduk bu adam yüzünden(Tabi Ujfa'nın sakatlığını atlamıyorum).

Hicbirsey katmadı takıma. İşin üzücü tarafı muhtemel Kaka transferini durdurduk bu adam yüzünden(Tabi Ujfa'nın sakatlığını atlamıyorum).

sen hala, Kaka, ujfa reis sakatlanmasayd,i gelecene düsün.

Ulu Arif :)

Edit..Arif, başkan Ujfa'nın sakatlığından sonra bazı planlarımızı değiştireceğimizi söylemişti kastettiğim oydu.

Cris'le olmayacak belli oldu. Neyseki Dany iyi oynuyo

hocam şu adamı 25 maç oynatma bari de bi sene daha çekmeyelim hatta mümkünse devre arası emekliliğini açıklasın parası neyse verelim

100 metre olimpiyatlarda mı koşacak canım oynar....

zamanında bunu diyenler olmuştu eleştirdiğimizde. ujfa da çok yavaştı onlara göre :)

kolay kolay futbolcu karalamam ama bu adam yanlış oldu hem do çok yanlış oldu.

yapcak birşey yok olan oldu bundan sonra bence daha az oynamalı.rotasyon lig maçlarında ve kupada değerlendirilmeli.

100 metre olimpiyatlarda mı koşacak canım oynar....

zamanında bunu diyenler olmuştu eleştirdiğimizde. ujfa da çok yavaştı onlara göre :)

Şimdi onu diyen nerede acaba çok merak ediyorum. Ses yok. :coffee:

Fatih hoca bu adamı teknik ekibe istemiş yönetim yanlış anlamış herhalde

Geri
Üst Alt