#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Bu sene hastanelerde kansere yakalanan Galatasaraylı azalmış olmalıki Cris getirilerek bu sorun giderilmiş oldu...:ka21:

iyi olacak sabredelim asdasdasdasdfrfg:)

derviş misin taraftar mısın mübarek ?

Bu adama sallamayı da anlamıyorum gerçekten..

Hangi takım transferin son gününde elindeki en önemli kozlarından birini bırakır ? Kendi ederinde para verseniz bile satacak takım onun yerini doldurmadıktan sonra bu transfere onay vermeyi göze alamaz, yani Lyon gibi bir takım Cris'i transferin son gününde işine yaramayıp gönderiyorsa, o transferden bir şeyler beklemek hayalcilikten başka bir şey olmaz.Her takımda en az 4 tane stoper muhakkak olmalıdır.Madem Dany oynayacaktı CL'de neden Cris'i aldın ki ? Fransa'dan Dany gibi bir stoper alıp ligde kullanılabilirdi.

Yavaş forvetller bile belini kırdı adamın.Hızlı forvet düşünemiyorum.

f6784cris.jpg

Bi de adama tecrübeli diyorlar.

Bu adama sallamayı da anlamıyorum gerçekten..

Hangi takım transferin son gününde elindeki en önemli kozlarından birini bırakır ? Kendi ederinde para verseniz bile satacak takım onun yerini doldurmadıktan sonra bu transfere onay vermeyi göze alamaz, yani Lyon gibi bir takım Cris'i transferin son gününde işine yaramayıp gönderiyorsa, o transferden bir şeyler beklemek hayalcilikten başka bir şey olmaz.Her takımda en az 4 tane stoper muhakkak olmalıdır.Madem Dany oynayacaktı CL'de neden Cris'i aldın ki ? Fransa'dan Dany gibi bir stoper alıp ligde kullanılabilirdi.

Aynen, bu adamı kötulemeye gerek yok yani adamın kötu olduğunu herkez biliyor. Fatih hoca da inat edip oynatıyor bence bu adamı, başka bir açıklama bulamıyorum ben. Gökhan şu durumda Cris'den daha iyi performans gösterir, eminim.

dede cris de adama kızmayacaksınız bu adamı alana kızacaksınız adamın suçu yok

sen niye geldin ulan

adam 36 yaşında haliyle o eskiden lyondan tanıdığımız cris yok artık bu adamın suçu ne.

gelmesin kardesim,banane

Şampiyonlar ligi için almıştık sanırsam:D

En gereksiz, en bos transferlerden birisi.

Kolo Toure varken gittik bunu aldik, Kolo 31 yasinda, cok iyi duruyor, ama hayir bize gerek yok, biz de zaten Nesta, Jaap Stam, Puyol, Fernando Hierro gibi yeni versiyonlari varda... gerek yok iste

super ötesi yetenek , cebinden 5 Semih cikarir , yasida cok musayit genc avrupanin gozdesi ; CRIS

super ötesi yetenek , cebinden 5 Semih cikarir , yasida cok musayit genc avrupanin gozdesi ; CRIS

Ferguson istiyormuş , City 60 Mn € teklif etti haberiniz yok mu ? Mourinho açıklamasında ; Cris'i kesinlikle takımımızda görmek istiyoruz geleceğin en büyük yeteneklerinden demiş.

Yaptiginiz esprileri once gulup sonrami yapiyorsunuz? Yoksa ilk reaksiyonu yaptiktan sonrami goruyorsunuz?

Geri
Üst Alt