#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

Kontrollü oyunda birşey yapabilir ama bizim oyun sistemimizde yerin yok be hacı.

Bir semihi düşünüyorum birde bunu adam topa kafa göz tekme ne varsa girip uzaklaştırmaya çalışırken sen rakiple beraber koşarmış gibi yapıyorsun. Bunun adı ihanettir. Paranı verip sözleşmenin fesh edilmesi lazım. Hakan baltayı oynatırım gerekirse seni oynatmam lan defansta.

yahu bu adam koşamıyor tuna. keyfinden koşmuyor degil:asd: hakan baltayı bu olaya hiç katma direk kovulması gerekenlerin başında geliyor o adam.:cool:

Takım halinde kötü olduğumuzdan tek tek oyunculara yorum yapmayı anlamsız bulsam da bu adam son yıllarda başımıza gelen en kötü şey olabilir maalesef.

Devre arasinda gönderilmelidir.

Bana kalsa hemen gonderilmeli amma bu gidisle adam kontratini 1 sexon daha uzatacak

9.maçına çıkıyor

kaldı 11 :o

Bana kalsa hemen gonderilmeli amma bu gidisle adam kontratini 1 sexon daha uzatacak

bende aynen bundan korkuyorum, anlamiyorum su fatih terimi artik, elinde dany var, dany'yide sevmem, neyse elinde zan ve ceyhunda var, elazig karsindasin, oynat iste zani yada ceyhunu.

bu kamili unutmayalim

Karşımıza çıkan ucuz futbolcuyu değerlendireceğiz diye 35 yaşında oyuncu alırsak böyle olur.

Kötü. Stoper almaliyiz. Dany de bomba zaten. Acil stoper lazim.

sözleşmesi otomatik uzayacak bu gidişle devre arası plaket verelim gönderelim :asd:

Devre arası kesin ama kesinlikle yerine nokta atışı tecrübeli ama Cris kadar da tecrübeli olmayan :asd: bi stoper almamız lazım ... :)

Adamı fazla eleştirmek yersiz bence. Sonuçta böyle olacağını az çok hepimiz biliyorduk. 35 yaşındaki bi adamdan ne bekliyoruz ki? Şu an dünyada 35 yaşında olup da süper oynayan en fazla 3-5 futbolcu sayabiliriz.

kötü sözcüğü yetersiz kalır.

cernat 37 yaşında cillop gibi oynuyor,gs'ye alsan şu an lig maçlarında sırıtmaz.neyse inş gelecek sene olmaz

Seni bir daha görmemek dilegiyle,insallah son macin olmustur

Adamı fazla eleştirmek yersiz bence. Sonuçta böyle olacağını az çok hepimiz biliyorduk. 35 yaşındaki bi adamdan ne bekliyoruz ki? Şu an dünyada 35 yaşında olup da süper oynayan en fazla 3-5 futbolcu sayabiliriz.

he yersiz tabi, 10 macta bir oynayan aydini elestir buna laf yok

esprili adammissin

bu adam bize gelen almaguer den bile kötü

Geri
Üst Alt