#3 Cristiano Marques Gomes

Cevap: #3 Cristiano Marques Gomes

he yersiz tabi, 10 macta bir oynayan aydini elestir buna laf yok

esprili adammissin

Eleştirmeyin niçin doğru olmadığını yazdım zaten. Aydın gibi 24 yaşı olsa en fazla ben eleştiririm merak etme. Adamın yaşı olmuş 35

Kariyerini yüzde 95% tamamlamış bir adamı, sen son günde apar topar transfer edersen ben transfer olanı değil, transfer yapanı eleştiririm. Bilmem anlatabildim mi?

Eleştirmeyin niçin doğru olmadığını yazdım zaten. Aydın gibi 24 yaşı olsa en fazla ben eleştiririm merak etme. Adamın yaşı olmuş 35

Kariyerini yüzde 95% tamamlamış bir adamı, sen son günde apar topar transfer edersen ben transfer olanı değil, transfer yapanı eleştiririm. Bilmem anlatabildim mi?

ujfalusi de ayni yasta.... BONNNG

ALLAH ALLAH YA

benim mantigima mi bu nasil mantik diyon arkadas, crise 35 yasinda, kariyerinin %95ini tamamlamis ayagi yapiyon, ujfalusi de ayniydi diyorum ben de

yasla alakasi yok bu isin onu diyodum iki dk dusun bu nasil mantik demeden

ALLAH ALLAH YA

benim mantigima mi bu nasil mantik diyon arkadas, crise 35 yasinda, kariyerinin %95ini tamamlamis ayagi yapiyon, ujfalusi de ayniydi diyorum ben de

yasla alakasi yok bu isin onu diyodum iki dk dusun bu nasil mantik demeden

Büyük harflerle falan yazıp bana artistlik yapma arkadaş!

Ayrıca Ujfalusi geldiğinde 33 yaşındaydı hatırlatayım. Ben diyorum ki 35 yaşındaki birçok futbolcunun doğal olarak performansı düşüyor. 35 yaşında maksimum performans gösteren kaç futbolcu sayabilirsin ki?

Büyük harflerle falan yazıp bana artistlik yapma arkadaş!

Ayrıca Ujfalusi geldiğinde 33 yaşındaydı hatırlatayım. Ben diyorum ki 35 yaşındaki birçok futbolcunun doğal olarak performansı düşüyor. 35 yaşında maksimum performans gösteren kaç futbolcu sayabilirsin ki?

YAZARIM KENK

Diger lafina gelince bir suru adam bulunur, zanetti, giggs, vs vs cok iyi topcular var o yasta ki o ikisi 40 yasinda. 35 bitik futbolcu icin gectir ama ujf gibi adamlar icin iyidir. ujf da simdi 34 yasinda aradaki 1 yasin hesabini mi yapican

Yahu bu adamın seyrettikçe Gökhan Zan'dan ne fazlası var diye sorasım geliyor...

tortoise.jpg

adam 35 yaşında sanki tecrübesiz gibi top kaptırıyor

ujfa>1000xcris

ilk yarida elazigin bir pozisyonunda tüm takim geriye kosarken crisin caresizligi icimi burktu.. herif bildigin takoz.

cris le bu ligi şampiyon bitiremeyiz. yerine biri alınmalı.

Oynatıla oynatıla sözleşmesi yenilecek

cris le bu ligi şampiyon bitiremeyiz. yerine biri alınmalı.

Aynen. Bu adam seneye de kalirsa, sizi bilmem ama beni kesin kanser eder.

Arkasina atilan her top potansiyel gol.

Ujfanin yasi da belli. Ocakta yol yakinken, Rolando veya Dededen birisi alinmali. Kjaer bile olabilir.

devre arasinda sutlanmali, sutlanmazsa biri sniper tufegiyle vursun uzaktan dizinden falan

baska kurtulus yok

Sözlesmesi fesh edilip gönderilmeli.

Katar'dan talibi yok mu acaba?

Geri
Üst Alt