#3 El Chadaille Bitshiabu

1000173557.webp

En iyi transfer belki de

Potansiyeli büyük

psg kariyeri galtier denen itin kendi totosunu kurtarmak için bitmiş resmen

Ugurcan Singo Davinson Bitshuai Jakops Torreira Nhaga Batrakov Leao Yunus Osimhen bu kadro pres futboluna cok uygun ancak gercekci kadro olmayacagini tahmin ediyorum.Muhtemelen orta saha Lemina Torreira Leao Yunus Baris Osimhen olacak

Ben bu elemanin ara ara basit hatalar yapsada tutacagini dusunuyorum.Ancak sene sonunda 28 felan vermeyiz opsiyon koyduruyorsunuz vari 18 felan olsaydi.

Ben bu elemanin ara ara basit hatalar yapsada tutacagini dusunuyorum.Ancak sene sonunda 28 felan vermeyiz opsiyon koyduruyorsunuz vari 18 felan olsaydi.
28 önemli değil düşürürsün almak istersen.

28 in olayı bir anda oldu uçtu coştu PSG barca kafa kola aldı o zaman liepzig 28 de ısrar eder tavan rakam yani

En son kimi opsiyon kullanıp aldık renktaş. Önemli olan oyuncunun iyi performans göstermesi. Ondan sonra almayı düşünürüz, alamazsak da bir yıl katkı almış oluruz.

Ulkenin en agir ve savunmasi gereken bolgede hic bulunmayan stoperini kesemeyecekse, buyuk takim kariyerinin son duragi burasi olur. Ben o kadar kotu olacagini dusunmuyorum. Apo’dan iyi ciksada, aradigimiz sol stoper olma ihtimali az. Insallah yaniliriz.

Geri
Üst Alt