- 18 Mayıs 2011
- 50.644
- 53.752
- 4.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda da yonetimde de kimseyi bırakmaz kiFelipe Melo'yu getirelim idari menacer olarak
Gelsin tek tek kulüpte yönetici teknik heyet topçu kim var kim yok analiz etsin Cimbomluluk hususunda
Cimbomlu çıkmayanlarla odaya kitleyelim ve tüm sorunlar kökten çözülsün
Felipe melo komple bir oyuncuydu torreira ile karşılaştırılamaz bile.Felipe Melo: "Lucas Torreira ile kıyaslanmam doğru değil! Farklı tip oyuncularız. Galatasaray'daki Felipe Melo, bir sezonda 16 gol atmıştı, karşılaştırmak doğru değil aslında."
Felipe Melo: "Galatasaray her zaman kalbimde özel bir yere sahip. Yöneticilik, antrenörlük ya da sportif direktörlük gibi pozisyonlar nasıl gelişir bilmiyorum, ama bir gün profesyonel olarak Galatasaray'a tekrar hizmet etmeyi çok isterim
Felipe Melo: "Rio'da Galatasaray için çarpan bir kalp var. Her maçı takip ediyorum."
Felipe Melo: "Umarım Galatasaray taraftarı beni hiç unutmaz çünkü ben Galatasaray taraftarını hiç unutmayacağım."
Kral noktayı koymuş kıyas yapanlara duyurulurFelipe Melo: "Lucas Torreira ile kıyaslanmam doğru değil! Farklı tip oyuncularız. Galatasaray'daki Felipe Melo, bir sezonda 16 gol atmıştı, karşılaştırmak doğru değil aslında."
Kral noktayı koymuş kıyas yapanlara duyurulur
Gelsin arada 15-20 dk oynar dedim de, adam 41 yaşına gelmiş lan...
Ama şöyle antrenör olarak falan çok güzel olurdu be. Kulübede bir melo şart.
Seni çok seviyoruz ulan seni hiç unuturmuyuz ....Felipe Melo: "Lucas Torreira ile kıyaslanmam doğru değil! Farklı tip oyuncularız. Galatasaray'daki Felipe Melo, bir sezonda 16 gol atmıştı, karşılaştırmak doğru değil aslında."
Felipe Melo: "Galatasaray her zaman kalbimde özel bir yere sahip. Yöneticilik, antrenörlük ya da sportif direktörlük gibi pozisyonlar nasıl gelişir bilmiyorum, ama bir gün profesyonel olarak Galatasaray'a tekrar hizmet etmeyi çok isterim
Felipe Melo: "Rio'da Galatasaray için çarpan bir kalp var. Her maçı takip ediyorum."
Felipe Melo: "Umarım Galatasaray taraftarı beni hiç unutmaz çünkü ben Galatasaray taraftarını hiç unutmayacağım."