C_n5jvgXUAQvdwd.jpg:large

Bugun 33 yaşında ve biz onu 2 sene önce bu yaşlandı bir bok olmaz diye gönderdik. Emeği geçenlerin allah belasını versin sürüm sürüm sürünsünler

Melo yerine şimdi özürlü Tolga oynuyor.

Galatasarayın gelmiş geçmiş en iyi 3 yabancısından biridir.

Bugun 33 yaşında ve biz onu 2 sene önce bu yaşlandı bir bok olmaz diye gönderdik. Emeği geçenlerin allah belasını versin sürüm sürüm sürünsünler

Çok dedik pişman olacağız diye ama çok bilmişler onun yerine kimleri kimleri yazdı hayal dünyalarında.
Kaldık sap gibi bunlar hep o çok bilmişler yüzünden.

Düşündükçe sinirden kendime vurasım geliyor takımı taşıyan adamlar gittikçe yerlerini doldurmayıp daha boktan herifleri alıp geldiler. Yerleri dolsa gram gam yemeyeceğim olur diyeceğim futbol düzeni dinamiktir ama yok.
Hain kalleş herif bilerek ve isteyerek planlanmış şekilde adım adım planlarını gerçekleştiriyor.

[IGM]BVUcOFsgcST[/IGM]

felipemelo Glórias a Deus , tudo tranquilo , tratar e voltar rápido !! Elimi kırdıktan sonra bütün maçı kırık elle oynadım,takımımı yalnız bırakmadım ve çok güzel bir galibiyete imza attık..Ameliyat gayet başarılı geçti,doktorlar normal bir insanın 6 haftada geri dönebileceğini söyledi ama ben 3-4 haftada geri dönerim #ousadoRecuperaRapidoTa#dos3#evet#abi

Gittiğinden beri başına gelmeyen kalmadı; kaşını patlattı, ceza yedi, kolunu kırdı

Hastaneden çıkarıp, kırık koluyla maça soksak De Jong malından daha iyi performans verir.

Ulan Melo :(

Neden bu takımda son gitmesi gereken adamlar hep ilk gidiyor ...

Geri
Üst Alt