melo giderkenki fikirlerini merak ettim doğrusu. melo gitmesin demişsen büyük sürpriz olur benim için
Ben gitmek isteyen bir oyuncu varsa, ve giderse dünyanin sonunu ilan etmem. Bruma gibi Melo´da gitmek istedi, Inter´den teklif almasi aklini celdi, cünkü her daim Milli takim hayali vardi. Bu konuda, ayni bruma gibi o yüzden nötrdüm.
Ben o dönem komple bir degisim olmasini diliyordum. Kulübün mali yapisi belliydi, iki sene boyunca yatirim yapamayacagimiz da. Iki sene kücülmeye girip, daralma, ve sonrasinda yeniden atak yapma fikrim vardi o dönemler. Yönetim o yoldan gitmedi, hem 60 Milyon avro yillik yutan kadroyu tuttu, hemde FFP restrictiondan dolayi, büyük yatirimlar yapamadi. Yani yarim is yapmis olduk. Sonuc olarak 4. ve 6. olduk.
Takimdaki o dönem tüm veteranlar temizlenmesi gerekiyordu. Dogrusu bu olurdu. Ama biz en son gidecek Melo´yu, ilk olarak kaybettik. Ve sonra mali yükü büyük kadro ile devam ettik.
Zamaninda dogru sekilde basarisiz olsaydik, bugün hem borclarimiz yarilamis, hemde Riva parasi ilk dalgasi ile borclari kapatik, transfer piyasinda cok büyük atak yapacak imkanlari yakalamis olacaktik.