Oğlu futbolcu olmuş.3.Lig'de bi takımda sağ bekte oynayıp golünü atmış..

bu herifin ilk 2 sezonu oynadığı topun yarısını oynayan topçular pamuklara sarılıyor

Bu ustat bize gelmedende Italyada yilin bidonu secilmisti. Fenerzedeler sezon başı dalga gecmislerdi bu konuyla diye hatırlıyorum.

Abicim hatırlatmayın şu adami yaa. Ulan 22-23 yaşında şöyle bir adam getirmek nasip olsun inşallah önümüzdeki yıllarda. Nam-ı diğer psikolojik üstünlük. Ne melo gibi savaşçı bir orta sahamız ne de sneijder gibi bombacımiz oldu bu adamlar gittikten sonra.

Gel hocanın yanında hemen başla. Özledik be...

Hagi'ye yetiştim sayılır Sami Yen'de canlı da izledim ama benim Galatasaray'da futbolu bilerek, anlayarak canlı izlediğim en iyi oyuncu Melo.

Melo giderken yıllarca Hagi'den sonra 10 numara aradık Hagi gibi. Bir nebze Sneijder o özlemi giderdi.

Şimdi Melo gidiyor yıllarca onun gibi ön libero arayacağız demiştim. Hala bulamadık.

Oynuyor mu hala gelsin 1 sezon oynasin. Atiba'nin haplardan atarsa ligi acik ara zirvede bitiririz.

Abicim hatırlatmayın şu adami yaa. Ulan 22-23 yaşında şöyle bir adam getirmek nasip olsun inşallah önümüzdeki yıllarda. Nam-ı diğer psikolojik üstünlük. Ne melo gibi savaşçı bir orta sahamız ne de sneijder gibi bombacımiz oldu bu adamlar gittikten sonra.
Düsünsene Melo-Gedson-Sneijder olsaydi simdi orta sahada. Forvet Drogba, beklerde Eboue-Riera off off efkarlandim.

Yuz yilin fotosu

1624704255469.webp

Geri
Üst Alt