Geçen sene Palmeiras'tan Fluminense'ye geçmişti Brezilya Carioca 1 finalinde Vitor Pereira'lı Palmerias'ı yenip şampiyon olmuşlar tam bir winner kendisini tebrik ediyorum. Flamengo taraftarı da Vitor Pereira'nın istifasını istiyormuş. :asd:

Torreria falan iyi hoş da, bu abi başkaydi, teknik, soğukkanlı olma, pas, şut, psikolojilik üstünlük, herşey vardi

8 numara falan istemiyorum arkadas uc tane 6 numara koyalim melo gibi gerci melo 8 hatta 10 numara bile oynadi cok yonlu oyuncuydu.

8 numara diye aldigimiz adimlar kari gibi oynamaya basliyor bir sure sonra..

ndiaye prime time zamani gibi oyuncu bulmak lazim

8 numara falan istemiyorum arkadas uc tane 6 numara koyalim melo gibi gerci melo 8 hatta 10 numara bile oynadi cok yonlu oyuncuydu.

8 numara diye aldigimiz adimlar kari gibi oynamaya basliyor bir sure sonra..

ndiaye prime time zamani gibi oyuncu bulmak lazim

Numarasini yiyim artik kac senedir bekliyoru dogru duzgun bir ortasaha duzenini..

Dikine-once kafasinda oynayan, direncli-agresif, teknik ancak belirli seviyede defansif kabiliyetleri de olan bir isim. Onune at sonra, Mertens olur Kerem olur Zaniolo olur yaninada Torreira ya da Berkan.

4x4 futbolcuydu, savunma forvet 6 8 10 kale heryerde oynadi...

boy pos fizik teknik hirs kafa topu vs müthisti

böyle brezilyali bulmak lazim 2 tane

buda kılıçdarcıymış :ROFLMAO::ROFLMAO:

1683958473376.webp

Boşta kalan yabancı sınırımızla kadroya girmiş olsa çok mutlu olurdum. On dakika süre almadan sadece bu kutlamalarda olsa bana yeterdi. Seviyoruz.

Geri
Üst Alt