Felipe Melo, yolun açık olsun.

4 yıldır verdiğin katkıları unumamız mümkün değil. İlk günden geçen yıl son maça kadar var gücünle savaştın. Senin aldığın parayla aynı parayı alıp 4 yıldır yatan Hamiti düşününce ……… neyse. Yeri geldi emre çipine,yeri geldi tff başkanı olan o şerefsize haddini bildirmekten geri kalmadın. Sen sahadaki savaşçı ruhumuzdun. Ama anladığım kadarı ile gerçekten artık belkide tff-hamza-gs yönetimi arasında aldığın baskılarla bilmediğimiz olaylar yüzünden ayrılmak istedin.

Yolun açık olsun, gerçek GS taraftarının herzaman kalbinde olacaksın.

antu ve 12 numara bayram yapıyor melo gitti diye burdaki bazı üyeler de seviniyor. lan adamın yeri doldurulacak mı gittiğine seviniyorsun salak mısın sen ?
yerine jem , bilal , jose alternatif mi ?

Şerefsizlik yaptığını düşünüyorum

Son günde transfer olarak kulübünü zor duruma bıraktı

Gitmek isteseydi 1. Günde söylemeliydi

Güle güle melo.. İyi ayrılmadık ama..

Gelip gidip fenerliler bayram ediyor diyenler var
fenerliler iyi oynayan bir futbolcu gitti diye mi bayram ediyolar? Ya art niyetlisiniz ya da çok saf.

Hersey icin tesekurler pitbull...o emreye yaptigin haraket herseye deyer...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Daha erken gitmeliydi 3 ayda adam alamayan yönetim bu saatten sonra istese de yerini dolduramaz.

Gelip gidip fenerliler bayram ediyor diyenler var
fenerliler iyi oynayan bir futbolcu gitti diye mi bayram ediyolar? Ya art niyetlisiniz ya da çok saf.

volkan çirkeftir biz sevmeyiz ama fener kalesinde olmasını isterim bu ayının ama melo onlara göre hem çirkef ama aynı zamanda bize göre de orta sahanın bel kemiğidir.
formu düşmüş olsa da yerinde alternatifi yoktu...fenerliler orta sahanın sakat hamit ve çapsız bilo'ya kalmasına seviniyor. onların açısından çok güzel bir haber.

CNwJVHzWEAAz-S3.jpg

volkan çirkeftir biz sevmeyiz ama fener kalesinde olmasını isterim bu ayının ama melo onlara göre hem çirkef ama aynı zamanda bize göre de orta sahanın bel kemiğidir.
formu düşmüş olsa da yerinde alternatifi yoktu...fenerliler orta sahanın sakat hamit ve çapsız bilo'ya kalmasına seviniyor. onların açısından çok güzel bir haber.
Asla ve asla dediğin için sevinmiyorlar. Tamamen saha içi hareketleri nedeniyle sinirlerini bozan adamın gitmesine seviniyorlar.

melonun performansını son yıllarda beğenmiyorum ama derbilerde psikolojik üstünlük olduğu açıktı. Melo son yıllarda yürüyerek top oynuyor, hantallaştı ve dar alanda top oynuyordu
ileri çıkıp top kaybettiğinde geri dönmüyordu.

sırf sahadaki hareketleri için sevindiklerini istersen onlarca örnekle açıklayabilirim.

Keita'dan sonra melo'yu da satti SEREFSİZLER ALLAH BELANİZİ VERSİN ULAN ONUN BUNUN COCUJLARİ SİZİ

yaşı,yıllık maliyeti.transfer dönemlerindeki tavırları,Ayrılmak istemesi,geldiği ilk sezon sergilediği futbolu son yıllarda sergileyememesi ve son olarak jose rodrigezin forma giyme şansının artması gibi nedenlerden ötürü bence gitmesi daha iyi oldu gibi tabi bunu zaman gösterecek...

Asla ve asla dediğin için sevinmiyorlar. Tamamen saha içi hareketleri nedeniyle sinirlerini bozan adamın gitmesine seviniyorlar.

melonun performansını son yıllarda beğenmiyorum ama derbilerde psikolojik üstünlük olduğu açıktı. Melo son yıllarda yürüyerek top oynuyor, hantallaştı ve dar alanda top oynuyordu
ileri çıkıp top kaybettiğinde geri dönmüyordu.

sırf sahadaki hareketleri için sevindiklerini istersen onlarca örnekle açıklayabilirim.

sence melo'nun eleştirdiğin performansını jem , bilo , jose gösterecek mi sanıyorsun ? gerçekçi bakalım sakat hamit'e güvenilir mi ?
zaten kız selçuk yüzünden orta sahamız epey yumuşamıştı şimdi nasıl olur bilmiyorum .

Bir önerim var. Melo'nun konusu dursun onun yerine Sabrininkini kaldırın daha iyi olur.

sence melo'nun eleştirdiğin performansını jem , bilo , jose gösterecek mi sanıyorsun ? gerçekçi bakalım sakat hamit'e güvenilir mi ?
zaten kız selçuk yüzünden orta sahamız epey yumuşamıştı şimdi nasıl olur bilmiyorum .
Benim öyle bir iddiam oldu mu? Ama bu melonun da kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

transfer sezonu ilk açıldığında 2 ortasaha transferi lazım dedim. Lawal bile gelse ortasaha sınıf atlar.

Benim öyle bir iddiam oldu mu? Ama bu melonun da kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

transfer sezonu ilk açıldığında 2 ortasaha transferi lazım dedim. Lawal bile gelse ortasaha sınıf atlar.

iddian var demedim ama şu an gerçekte olan bir şey var melo gidince totalde güç kaybettik. bu saatten sonra orta sahaya isteseler de adam alamazlar.

Geri
Üst Alt