Recep Yıldırımcılar'da denebilir bu şahıslara şöyle bir ortamda Melonun gitmesini isteyenler tamamen saflık ve kindarlık yaptılar,bu Hanzonun ön libero almayacağı o kadar belliydiki her açıklamasında ayrı bir rezillik ve iğrençlik vardı,Melo gibi adamın boşluğunu Jem,Bilal,Balta gibi vasat anadolu topçularıyla doldurabileceğini sanıyordu Akhisar Bld kafalı Hazma.

Bir de Melo'nun yerinin Hamit ile doldurulacağına inanan Ömer Tuğrul Yılmazer vardı :D

Melo gibi kazma çok var dünyada yerine biri alınsaydı kimse hatırlamazdı bile + kalsaydı bu sezon hakemlerin gadrine uğrayacağı çok açık en az 5 kırmızı kart görürdü bu sezon

Hadi adam gitmek için bir taraflarını yırttı da yerine oyuncu almamak tam bir geri zekalılık örneğidir

İçimizden hallederiz gibi salakça bir tavırla koca transfer sezonunu heba ettik

Melo yerine oyuncu alınsaydı kimse onun hakkında konuşmazdi.

Flamini bile daha çok katkı verirdi

Ancak Melo ile Balta tercih etmek gerekirse tabi Melo'yu seçerdim.

@Recep Yıldırım melosuz takım dörtte sıfır çekti memnun musun ?
orta sahayı dozer gibi ezip geçiyorlar..gerçi jpk , bilo kampa zamanında katıldı no problem..

melo ne oynuyorduda bana savunuyonuz adamı ben mı dedım melonun yerıne adam almayın dıye :D melonun dengi alex song gören futbol fakirleri kimseyi begenmiyor tabi

COz6hq-WoAAhRW4.jpg

Apo ya ilk macinda giydigi formayi yollamis.

CPGpqZlWsAAlkdE.jpg

Çok özlüyorum lan seni gider ayak delirttin ama içim açıyor.

Meloyu satan Sampionluk sansinida satmisdir bence. (Yerine ona yakin kalitede birisini alinmamasida ekleyerek)

Takımda kalması için burada oramızı buramızı parçaladığımız günler geldi aklıma. Melo'suz ne şampiyonluk ne de adam akıllı derbi kazanabilirsin. Bu stilde bir oyuncuyu 10 yılda zor buluruz artık ki zaten Melo'dan önce 10 yıl boyunca hırçın bir ön libero aradık biz. Ama geçmişini unutan kanatlıların salak saçma sözlerine kanan benim saf renkdaşlarım da bin tane şey söylediler buralarda.

Melo herşeye rağmen Galatasaray'ın efsaneleri arasına girmiştir. Basındaki ve içimizdeki Galatasaray düşmanlarının algı operasyonu sonucu bazı renktaşlarımızın gözünde düşürülmüştür. Ama zaman geçtikçe değerini hepimiz daha iyi anlayacağız.

İnter forumlarına bakıyorum herkes yıllardır aradığımız oyuncu vs. diyor. Mancini onu en doğru yerde oynatıyor. Sağı ve solunda iki tane fizikli,topla ilişkisi kuvvetli oyuncu koymuş.( Guarin ve K-Dog.)

Melo'nun sertliğinden ve pozisyon bilgisinden yararlanıyor. Melo zaten fazla koşan bir isim değil ve bu sayede çok daha yararlı oluyor. Attığı uzun toplarda ekstrası.

İnter forumlarına bakıyorum herkes yıllardır aradığımız oyuncu vs. diyor. Mancini onu en doğru yerde oynatıyor. Sağı ve solunda iki tane fizikli,topla ilişkisi kuvvetli oyuncu koymuş.( Guarin ve K-Dog.)

Melo'nun sertliğinden ve pozisyon bilgisinden yararlanıyor. Melo zaten fazla koşan bir isim değil ve bu sayede çok daha yararlı oluyor. Attığı uzun toplarda ekstrası.
Melo'yu bu zamana kadar kötü gösteren Selçuk'tu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbolcu olmasa kesin şovmen olurdu...

katkıları için minnettarım.
Ama bu sene gitmesi herkes için en hayırlısı oldu.

GS da kalsa yarardan çok zararı olurdu. Çünkü kafasında GS da oynamak yoktu.

Yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt