Şu pasları müthişti be.Özellikle Riera ile Eboue de topları çok güzel kontrol ediyordu.Atılan pasların hepsi iyi kontrol edilmiş.1 tanesi dışında 0.55 :42:

https://www.youtube.com/watch?v=QHCelaqhHHA

beşiktaşlı arkadaşım melonun bu paslarına hayrandı

arada izlerdik beraber hasta beşiktaşlı ama melonun bu paslarından sonra çocuk ağlıyodu bizde niye böyle adam yok diye

1-2 sene önce taby

Ben de gitmesini istiyordum ama asla bu şekilde değil.

Hepimiz diyorduk Selcuk-Melo ikilisinin miladı çoktan doldu diye. Bunların yerine yeni futbolcu istiyorduk. Melo'nun gideceği zaten az çok belliydi ama transfer döneminin son günü gitmesi adama koyuyor arkadaş. Kimse bana Melo son gün gideceğim diye tutturdu falan demesin, böyle olsa niye yeni sözleşme imzalasın abi?

Konya maçında hiç aklı başında değildi, bir nevi Muslera gibi kafasının karışık olduğu besbelliydi görülüyordu yani.

Demin instagramda şu Ümit akbulutun hesabına baktım, video paylaşmış Melo ile. Dikkatimi çekti videonun altında yazan birşey : "Kalbimiz istedi ama onlar istemedi!"

Kimse bana masal anlatmasın, yerli çetenin bu işin içinde parmağı yoksa bende birşey bilmiyorum. Ümit Karan falan da diyordu futbolcular Meloyu istemiyor diye, isim de vermem diyordu.

Eh bu Karan o yerli çete dışında kim ile muhattap olabilie ki bizim takımdan?

Transferin son gününün son dakikalarında gitmesi beni çok pis huylandırdı arkadaş. Çok pis işler döndü bu olayda.

Olan oldu artık yapacak birsey yok ama bunu demeden de duramayacağim.

Tüm ülke bu adamın üstüne oynadı bizde kaldığı sürece, bugün de resmen hepsi göbek attı gittiği için. Hadi onların kuyruk acısı var anlarım ama içimizdeki adamların yani taraftarların neredeyse çocuklar gibi sevinmesine ve bunlara ayak uydurmasına gerçekten üzüldüm.

Ben de gitmesini istiyordum bunu bir daha söyliyeyim ama tek bir şartım vardı!! Yerine bir futbolcu alınırsa. Ama bu olmadığı için elindeki tek ön liberoyu göndermek de gerçekten aptallıktan öte birşey değildir hem de son günde..

Yazıklar olsun..

Yolun açık olsun Melo, transfer sezonlarının dışında seni çok sevdim gerçekten bu yüzden de o yaptıklarını unutup hep iyi bir şekilde hatırlayacağım seni.

Mancini hocam ile inşallah iyi işler çıkarırsınız, ayrıca nasıl Hagiden sonra gelen her futbolcu onun ile kıyaslandıysa bundan sonra da gelen ön liberolar Melo ile kıyaslanacak. Çünkü adam çıtayı yükseltti.

Yolun açık olsun, benim için efsane yabancıların arasında yer alacaksın gerek oynadığın futbol ile gerek hiç kimseden korkmaman ile gerek ise sahadaki BIZ olduğun için, hoşçakal!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Üsüyoruz reis ;( ;(

Ne kadar güzeldi o günler.. :(

melo_0X0GA.jpg

selcuk_melo_5234534.jpg

Fenerli veya bjk'li olsam rakibimden ayrılması için taklalar atardım. Bize koyan ise bu taklaları renktaş demeye dilimin varmadığı, aynı takımı tuttuğum sözde Galatasaray'lıların atması oldu. Tabi ki hiç bir futbolcu o taptığımız armadan büyük değil ama. Takımın gerçek kaptanını sahadaki BİZ'i takımın %50'sini oluşturan bir adamı bile bile göre göre takımdan göndermek gönderilmesine ön ayak olmak salaklıktan başka birşey değildir. Bu adam bizdeyken bir derbiye çıkacağımız zaman hangi bölgemiz eksik olursa olsun nasılsa Melo'muz var soluklarını keser bizim için savaşır diyorduk hiç bir şekilde o derbiyi dert etmiyoduk. Şimdi kaç yeriz diye hesaplarız artık.

Bizdeki asıl sorun şu. İyi bir oyuncuyu kaybettiğimizde yeri yıllarca dolmuyor bizde. Çünkü hep daha ucuz ve kötüsünü buluyoruz. Melo gibi bir oyuncuyu gönderip yerini bilalle donkla doldurmak kadar beceriksizce hareketler ancak bizde olur. Sanki bilerek yapılıyor. Şimdi ben eminimki sneijder de gidince yerine çöp bir 10 numara bulacaz. Yıllarca bulamayacaz iyisini. Böyle olmasa gitsin meloda sneijderde ama oluyor malesef.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amaçları buydu zaten! Aziz Yıldırım güdümlü medya her hafta Melo'nun terbiyesiz(!) futbol dışı hareketlerini konuşuyordu. Asıl amaçları ise Galatasaray'a karakter katan (bazı renktaşlar sevmeyebilir ama Fatih Terim güçlü bir karakterdir.) Başta Fatih Terim ve Meloyu Galatasaray'dan koparmaktı. Yaptılar da..
O 4 senede 3 kere şampiyon olmuş Galatasaray'dan eser kalmadı.
Fatih Terim Ve Melo olsaydı Galatasaray Rize'de son 2 dk'da 3-2'den 4-3 maçı vermezdi. Arkasına Antalyadan son dk'da gol yiyip 3-3 berabere kalmazdı. Takımdaki ruhsuzluk buna sebep oldu.

Bi da tabi yerli çetesi var.Dün gece Sneijder'in Juventus'a attığı golü izledim. Selçuk Burak ve Umut'un gol sevincindeki hareketleri şimdi izleyince çok daha anlamlı hale geldi, ben aynı grupta biri o senenin kupasını alan takım, diğeri bir sonraki senenin finalisti olan gruptan çıkan golde kıçımı yırtarım afedersiniz. Nerdeyse sevinmeyecekler bile utanmasalar.

ulan yok yere gittin be feliçi

gelmez daha sen gibisi

Yazın ilk transfer net Melo olmalıdır, bu kondisyon ile 3 sezon daha oynar bizde.

Medya nin algi operasyonuna gelen zavalli Galatasaray taraftari.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Melo neye bakıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt