Ben de gitmesini istiyordum ama asla bu şekilde değil.
Hepimiz diyorduk Selcuk-Melo ikilisinin miladı çoktan doldu diye. Bunların yerine yeni futbolcu istiyorduk. Melo'nun gideceği zaten az çok belliydi ama transfer döneminin son günü gitmesi adama koyuyor arkadaş. Kimse bana Melo son gün gideceğim diye tutturdu falan demesin, böyle olsa niye yeni sözleşme imzalasın abi?
Konya maçında hiç aklı başında değildi, bir nevi Muslera gibi kafasının karışık olduğu besbelliydi görülüyordu yani.
Demin instagramda şu Ümit akbulutun hesabına baktım, video paylaşmış Melo ile. Dikkatimi çekti videonun altında yazan birşey : "Kalbimiz istedi ama onlar istemedi!"
Kimse bana masal anlatmasın, yerli çetenin bu işin içinde parmağı yoksa bende birşey bilmiyorum. Ümit Karan falan da diyordu futbolcular Meloyu istemiyor diye, isim de vermem diyordu.
Eh bu Karan o yerli çete dışında kim ile muhattap olabilie ki bizim takımdan?
Transferin son gününün son dakikalarında gitmesi beni çok pis huylandırdı arkadaş. Çok pis işler döndü bu olayda.
Olan oldu artık yapacak birsey yok ama bunu demeden de duramayacağim.
Tüm ülke bu adamın üstüne oynadı bizde kaldığı sürece, bugün de resmen hepsi göbek attı gittiği için. Hadi onların kuyruk acısı var anlarım ama içimizdeki adamların yani taraftarların neredeyse çocuklar gibi sevinmesine ve bunlara ayak uydurmasına gerçekten üzüldüm.
Ben de gitmesini istiyordum bunu bir daha söyliyeyim ama tek bir şartım vardı!! Yerine bir futbolcu alınırsa. Ama bu olmadığı için elindeki tek ön liberoyu göndermek de gerçekten aptallıktan öte birşey değildir hem de son günde..
Yazıklar olsun..
Yolun açık olsun Melo, transfer sezonlarının dışında seni çok sevdim gerçekten bu yüzden de o yaptıklarını unutup hep iyi bir şekilde hatırlayacağım seni.
Mancini hocam ile inşallah iyi işler çıkarırsınız, ayrıca nasıl Hagiden sonra gelen her futbolcu onun ile kıyaslandıysa bundan sonra da gelen ön liberolar Melo ile kıyaslanacak. Çünkü adam çıtayı yükseltti.
Yolun açık olsun, benim için efsane yabancıların arasında yer alacaksın gerek oynadığın futbol ile gerek hiç kimseden korkmaman ile gerek ise sahadaki BIZ olduğun için, hoşçakal!!
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk