Er4oMg.png

Adam koymalara doyamıyor <3

Melo De jong Tolga orta sahası efsane olurdu , top göstermezdik..

Sneijder'i de gizli forvet olarak öne atardık yada tolga yedeklenirdi ..

Geri gelip 2 sezon oynaması lazım bizde.

Aysal Mayıs-Haziran gibi başkan olursa, ilk iş Melo'yu geri almak olacaktır. Melo gittiğinden beri ortalama maç başı 2 gol yiyen sıradan Anadolu takımı olduk.

Brezilya'dan çakmış yine..
İleride teknik kadroda 3 kişi görmek istiyorum

Melo - Sneijder - Drogba

TapaTalK

son halinin dejongdan bi farki yoktu
su takima dinamik orta saha almali okan-emre-swat gibi

oynayıp oynamaması hiç önemli değil

kadroda bulunması hem bize hemde rakiplere yetecektir

Brezilya'dan çakmış yine..
İleride teknik kadroda 3 kişi görmek istiyorum

Melo - Sneijder - Drogba

TapaTalK

Drogba-Sneijder'den mükemmel Td olabilir gerçekten reis oyun görüşleri tecrübeleri yeter buna
Melo ise bambaşka melo yardımcı TD olur ne bileyim klübede oturur taraftar işleri sorumlusu olur ama bir şekilde Melo'nun yeniden takıma dönmesi kameraların önünde olması lazım AYHAN AKMAN-FRANS HOEK yerine klübede otursun işte gerekirse maaşını bir taraftarlar kendi aramızda öderiz

Tamam yaşlandı şöyle böyle ama şu haliyle bile Semih+Sarbi+Selçuk'un verdiği katkıyı tek başına verirdi adam

En azından rakiplerimiz ortasahayı elini kolunu sallayarak geçemezdi

Drogba-Sneijder'den mükemmel Td olabilir gerçekten reis oyun görüşleri tecrübeleri yeter buna
Melo ise bambaşka melo yardımcı TD olur ne bileyim klübede oturur taraftar işleri sorumlusu olur ama bir şekilde Melo'nun yeniden takıma dönmesi kameraların önünde olması lazım AYHAN AKMAN-FRANS HOEK yerine klübede otursun işte gerekirse maaşını bir taraftarlar kendi aramızda öderiz
Volkan gibi ayılara hala cevap veren Galatasarayın efsane oyuncusu melo'yu en kısa sürede başkan yardımcısı yapmalıyız bence

TapaTalK

Hani Melo dönmeyecekse bile Tolga-De Jong satılıp yerine
Gary Medel
Roque Mesa
Lucas Leiva
Luiz Gustavo

Gibi filan büyük bir topçu gelsin olmuyor böyle
De Jong 5 metre içinde top oynuyor gerçekten STSL'nin en statik oyuncusu şuanda tek + sı sliding tackle ve uzun pasları
Tolga desen koşar basar top kapar ama 3 top kaparsa 5 top kaptırır ayakları-beyni arasında bağlantı yok oğlanın.

Hani Melo dönmeyecekse bile Tolga-De Jong satılıp yerine
Gary Medel
Roque Mesa
Lucas Leiva
Luiz Gustavo

Gibi filan büyük bir topçu gelsin olmuyor böyle
De Jong 5 metre içinde top oynuyor gerçekten STSL'nin en statik oyuncusu şuanda tek + sı sliding tackle ve uzun pasları
Tolga desen koşar basar top kapar ama 3 top kaparsa 5 top kaptırır ayakları-beyni arasında bağlantı yok oğlanın.
Her ne kadar boyu değil, işlevi önemli olsa da, Medel kısa kalıyor renktaş.
Luiz Gustavo'yu isterdim ben. Terse inanılmaz toplar atıyor. İlaç olur ilaç. Ama alamayız çok zor transfer. (Hele Dursun'la)

Her ne kadar boyu değil, işlevi önemli olsa da, Medel kısa kalıyor renktaş.
Luiz Gustavo'yu isterdim ben. Terse inanılmaz toplar atıyor. İlaç olur ilaç. Ama alamayız çok zor transfer. (Hele Dursun'la)

Şurdakilerden harhangi biri çok iyi olabilirdi renktaşım gerçekten

Roque Mesa ve Luiz Gustavo özellikle hani Galatasaray ortasahası dediğin ayağı düzgün olacak kısa&uzun pas atmasını bilecek yeri geldiğinde hücum'a destek olacak

Şurdakilerden harhangi biri çok iyi olabilirdi renktaşım gerçekten

Roque Mesa ve Luiz Gustavo özellikle hani Galatasaray ortasahası dediğin ayağı düzgün olacak kısa&uzun pas atmasını bilecek yeri geldiğinde hücum'a destek olacak

Ruben Neves de benim çok beğendiğim biridir renktaş. Ne dersin?

Geri
Üst Alt