Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Kral.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri gelip 2 sezon oynaması lazım bizde.
Aysal Mayıs-Haziran gibi başkan olursa, ilk iş Melo'yu geri almak olacaktır. Melo gittiğinden beri ortalama maç başı 2 gol yiyen sıradan Anadolu takımı olduk.
son halinin dejongdan bi farki yoktu
su takima dinamik orta saha almali okan-emre-swat gibi
Melo senin yaşında bile Avrupa'da ilk 10'a girer bölgesinde.
Brezilya'dan çakmış yine..
İleride teknik kadroda 3 kişi görmek istiyorum
Melo - Sneijder - Drogba
TapaTalK
Volkan gibi ayılara hala cevap veren Galatasarayın efsane oyuncusu melo'yu en kısa sürede başkan yardımcısı yapmalıyız benceDrogba-Sneijder'den mükemmel Td olabilir gerçekten reis oyun görüşleri tecrübeleri yeter buna
Melo ise bambaşka melo yardımcı TD olur ne bileyim klübede oturur taraftar işleri sorumlusu olur ama bir şekilde Melo'nun yeniden takıma dönmesi kameraların önünde olması lazım AYHAN AKMAN-FRANS HOEK yerine klübede otursun işte gerekirse maaşını bir taraftarlar kendi aramızda öderiz
Her ne kadar boyu değil, işlevi önemli olsa da, Medel kısa kalıyor renktaş.Hani Melo dönmeyecekse bile Tolga-De Jong satılıp yerine
Gary Medel
Roque Mesa
Lucas Leiva
Luiz Gustavo
Gibi filan büyük bir topçu gelsin olmuyor böyle
De Jong 5 metre içinde top oynuyor gerçekten STSL'nin en statik oyuncusu şuanda tek + sı sliding tackle ve uzun pasları
Tolga desen koşar basar top kapar ama 3 top kaparsa 5 top kaptırır ayakları-beyni arasında bağlantı yok oğlanın.
Her ne kadar boyu değil, işlevi önemli olsa da, Medel kısa kalıyor renktaş.
Luiz Gustavo'yu isterdim ben. Terse inanılmaz toplar atıyor. İlaç olur ilaç. Ama alamayız çok zor transfer. (Hele Dursun'la)
Şurdakilerden harhangi biri çok iyi olabilirdi renktaşım gerçekten
Roque Mesa ve Luiz Gustavo özellikle hani Galatasaray ortasahası dediğin ayağı düzgün olacak kısa&uzun pas atmasını bilecek yeri geldiğinde hücum'a destek olacak