kendisini dejongla 1 tutmustum
bilhassa hucumi yonden bu benzetme icin kendisinden ozur dilerim

Melo gitti Galatasaray bitti

⏮▶⏹⏭

Atiba'yı donunda sallar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga Ciğerci + Selçuk Inan + Nigel De Jong 1 tane Felipe Melo etmez.

15 sene de yeni Melo ararız, imkansız bir daha böyle baskın böylesine rakibi sindiren orta sahaya sahip olmamız. Resmen rakibin ayaklarını tir tir titretirdi, 1-0 önde baslardık

2 sene önce giderken çok ararız demiştik allah kahretsin dedik.

Yerine adam alınırcılar çok mutludur şimdi inşallah.

TapaTalK

Tum takimi topla hatta fener + Galatasaray'in mevcut kadrosunu topla Melo'nun sol tassaginij uzerinde buyuyen kilin ustune yapisan ters tanesi olamaz

Reissssss

Sent from my iPhone using Tapatalk

Medyanın tuzağına düşüp satana da, sattırana da, dışlayana da, bu adamı bezdirip kaçırana da lanet olsun.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gittikten sonra bile yolunu gizledim... O dönem birde hunharca eleştirenler vardı, itin götüne sokan.. Şimdi onlar girsin itin götüne, gaza gelip yedi bitirdiler şu aslan parçasını... Dışarıda aramaya gerek yok... Medya sallar, hep sallar...

melo gittiğinden beri derbilerde kötüyüz.

Böyle bi adam gelmez bir daha.

Sadece parasını alıp işini yapanlardan değil, Galatasaray'ın saha içinde saha dışında sembolü ruhu olmuştu.

Derbiler böyle adamlar ile psikolojik kazanılır.

1-2 sene sonra derhal teknik kadroya alınmalı.

C6bIrQuWMAAMy-J.jpg

C6bKCdhXEAQ1ReD.jpg

Çok özledik çok. Tinercilerin korkulu rüyası tek başına canavar

medyanın da isteği buydu

meloyu bizden kopartarak pasifleştirmek istediler

gerizekalı taraftarımız da bu oyuna geldi

melo için gitsin vizyonunu doldurdu paragöz defolsun diyen forum üyeleri ile az tartışma yaşamadım !! melo bizim ciğerimizdi ciğerimizi söktüler ! melo giderse derbi kazanamayız demiştim !!! belki meloyu yerden yere vuran forumdaşlar hatırlamıştır !!

Geri
Üst Alt