herif intere gitti ya
sanki zorla katara gonderilmis gibi konusuonuz

Felipe Melo: "Libertadores Kupası Penarol maçında Gastón Rodriguez maçta bana maymun dedi. Sanırım karısı kendisini bir zenciyle aldattı."

Melo: Eski Melo olsaydı yumruğu yemişti. Ama tanrı beni yeniden yarattı. Artık kendimi kontrol edebiliyorum.

özlemisiz reis :D

Kusura bakmada son sezonunda ne Verdi takima?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Dalga mi geciyorsun hafiza kaybi mi yasadin. Bel fitigi olan adam elinden gelen herseyi yapti igneyle oynamak kolay mi. Gitti ameliyat oldu geldi 6 ay yatacak denildi herif gelebilecegi en kisa zamanda dondu.
Ayni sorunu yasayan hamit omurgasi degismis gibi 1 sene gorulmedi ortalikta.
Dondugunde gol yemedin var mi otesi.

O sezonu herkes Wes ve Muslera'ya yazıyor haklı olarak ama Melo dönmese verirdik şampiyonluğu.

Cöp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo satıldıktan sonra yerine doğru düzgün oyuncu alınmayacağını tahmin etmek de zor değildi gerçekten

Son sezonunda oynadığı futbolu oynayan bir futbolcuyu bulmak zor olmaması lazımdı aslında

Ancak yönetimin beceriksizliği ve melonun transferi transfer doneminin son günlerinde gerçekleşmesi herşeyi bir hayli zorlaştırdı.

Son düzenleme:
Dalga mi geciyorsun hafiza kaybi mi yasadin. Bel fitigi olan adam elinden gelen herseyi yapti igneyle oynamak kolay mi. Gitti ameliyat oldu geldi 6 ay yatacak denildi herif gelebilecegi en kisa zamanda dondu.
Ayni sorunu yasayan hamit omurgasi degismis gibi 1 sene gorulmedi ortalikta.
Dondugunde gol yemedin var mi otesi.

Yaw he he.. Igneyle oynadida ilk 2 sezonuyla alakasimi vardi oyununun? Hafiza kaybini ben degil siz yasiyorsunuz... Son sezonunda ana avrat kufur edilmedigi kalmisti ama tabi Tursu beterin beterini yapti birden degerlendi gozunuzde...

Adama salliyordu millet sakatlandi Brezilyaya tatil yapmaya gitti diye. Herif 2 ayda bel fitik ameliyatindan döndü daha ötesi var mi yahu, senin benim gibi takimi seviyordu bu adam ve hala da seviyor. Ay kicim ay götüm diye yata yata göt büyüten Hamit örnegi var, bizde topa bile vuramiyordu adam gitti Darmstadt da ikinci macinda Dortmund'a karsi macin adami secildi.

Karakter abi en önemlisi karakter.

Buzz Spor‏ @buzzspor
Felipe Melo: Gastón Rodriguez maç boyunca bana maymun dedi. Galiba karısı kendisini bir zenciyle aldattı.

C9R3T6BXYAAucVF.jpg

Melo tek basinami sampiyon oldu, Musleranin Sneijderin hicmi katkisi yoktu? Hem adam son sezonunda sakatlik yasamisti, kac hafta/ay oynamadi o sezon yanlis hatirlamiyorsam

Tek başına oldu demedik katkısı oldu. Ayrıca yanında oynayan Selçuk İnan'ı unutmayın. Sezon başından sonuna kadar rezil oynamıştı hala da öyle.

Geri
Üst Alt