3.Geleneksel GSCimbom DayakVision Yarışması l Kayıtlar Başladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
maxresdefault.jpg

Evet arkadaşlar üçüncüsünü düzenleyeceğimiz DayakVision yarışması için kayıtlarımız başlamıştır.

Yarışmamızın konsepti trafikte yaşanan kavgalardır.

Katılım 16 kişi ile sınırlıdır ve yarın 14:00'da kayıtlar sona erecektir.

Kayıtlar tamamlandıktan sonra videolar yarışmacılardan talep edilecektir.

Kesici,delici,ateşli vb. silahların kullanıldığı kavgalara ait vahşet içeren videolar kabul edilmeyecek ve değiştirilmesi talep edilecektir.

Puanlama 10-8-6-5-4-3-2-1 şeklinde yapılacaktır.

şimdilik 2 kişi oldu forumun dayakla arasına koyduğu mesafe beni üzüyor.

trafik terörüne karşı el ele olmamız gereken bir dönemde, bu magandaları yarıştırmamız ne kadar etiktir tartışılır.

trafikte çok ciddi dayaklar yedim şimdi bu insanlara kendi elimle madalya takmak istemem.

:ban::düdük:

trafik terörüne karşı el ele olmamız gereken bir dönemde, bu magandaları yarıştırmamız ne kadar etiktir tartışılır.

trafikte çok ciddi dayaklar yedim şimdi bu insanlara kendi elimle madalya takmak istemem.

hocam konu trafik magandaları değil trafikte yaşanan anlaşmazlıklar sonucu ortaya çıkan kavgalar.Hayatın her noktasında olduğu gibi burada da kavgalar yaşanabiliyor vahşet içermeyen silah kullanılmayan kavgaları kabul ediyoruz zaten vahşeti ve magandalığı normalleştirmek gibi bir gayemiz yok.

Kendi yediğiniz dayakla katılırsanız 10 puanım size

Şirvision yapınca forumun dayak sevgisi azalmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt