3. GSC Sahne - Replik Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derece yapan bütün arkadaşları tebrik ederim. :)

İlk defa böyle bir sonuç alıyorum akşama Eurovision yapın da temizleyek namusumuzu ben bu sonuçla yaşayamam. :D

Uzun bir süre olmasın dedin geçen yarışma.Bir daha böyle iddaalı sözler sarf etme

Sonucularla muhattap olmuyorum prensip gereği diğer yarışmada ilk 4 de olursan muhattap oluruz

Taptap

2 yarısma arka arkaya dramatik bi şekilde kaybedeceğime populeritenin dısına çıkıp sonuncu olurum daha iyi.

Osman UZDU EX-PYY Başganı

sonuc-jpg.11336

Bu @Osman Uzdu 'nun ilk sonunculuğu değil bu arada.Sonuncu olmak genlerine işlemiş.:DD

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-24_17-56-8.webp
    upload_2014-7-24_17-56-8.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 73
@Vasfi Vural en son sonuncuı olduğumda oynanan oyunlar beni çılgına çevirmişti. ancak bu yaptıklarına pişman oldular.

bugun yıne cok buyuk yanlıslar ve haksızlıklar yapıldı. yenı bir olusum içindeyim. eskilere yol verdim.

bu olusumda yer almak sağ kolum olmak ıstersen bir pm kadar yakınım şahsına.

imza: son yarışmanda sana 10 p veren güzel insan.

İlk 10 olmamış yazık:)

@B. Arda Aycan

tebrikler Ezel'e başlamıştım tekrar bugün de 18.bölümü izliyordum yolladığın sahne izlediğim bölümdeydi hoş bir tesadüf oldu :)

3. Puan ise @Burak Pakdemir 'den geliyor. Kendisi çok iddialı girdi bu yarışmaya. :)

Puan veremediklerimden özür dilerim muazzzam sahneler vardı ama kurallar :(

Şaban Oğlu Şaban - Parola**********10 puan ( efsane-çok kahkaha atıyorum 50.000 defa izlemisimdir)

Çiçek Abbas - Atışma Sahnesi**************8 puan(kesin en büyük rakibim olacak ama süper sahne)

Şafak Sezer - Emlakçı***************6 puan

Ramiz Dayı Selma Hünel - Bir İhtimal Daha Var************5puan

Benim Adım Erşan Kuneri*********3 Puan (nostalji :D-Ahçı bahçıvanı)

Ulan İstanbul - Vurdu Gol Oldu!**********2 puan

Ben Amerikadayken... - Ziya**************1 puan

Eşkiya - 35 Yıl Sonra Birbirine Kavuşan İki Sevgili ve Kejenin Konuşması*********0 Puan

( Belkide Benim hatam bunu yapmam ama malesef bu efsaneleşmiş filmi izlemedim izlesem o sahnenin duygularının doruklarına kadar verecktim kiminse affetsin tekrar )

Sonraki yarısmadan önce katılacagım filmi söyleyeyim de öncesinde izle Burak kardesim :asd:

10. Puanlarımız Vip girişli smod'umuzdan. Müzmin İkincimiz @Emrah Yıldırım 'dan. :) :

10 Puan - Eşkiya

8 Puan - Ramiz Dayı - Selma Hünel (Eşkiya katılmasa tam puan verirdim)

6 Puan - Saban Oglu Saban - parola

5 Puan - Tosun Paşa Filmi Hamam Sahnesi

3 Puan -Çiçek Abbas Atışma sahnesi (geçen yarışmada bununla katılmayı düşünmüştüm :D)

2 Puan - Şener Şen - Ben bakmayayım abdestim kaçar

1 Puan - Şafak Sezer Emlakçı

Sahnemin gercek degerini gören tek insan :tiphat: Tesekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt