3.GSC | Sahne-Replik Yarışması |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahneleri izleyemedim ama yarin bana Safak Sezer ile katilan arkadasin adini gonderin de ihrac islemlerini baslatayim.

Şafak Sezer karakterine uygun rollerde oynamış.

şafak sezer'e olan kini çözemedim bizim millete ayrıca komediye şu açıdan bakma taraftarıyım

birine körü körüne tutulmak yerine güzel yerlerine tutulurum.

Hangi sahneler güzelse onu severim, cem yılmazıda recep ivediğide . Sırf bu yüzden burda bile kutuplasma yasanmakta

tabiki özgür abimiz diyorsa vardır bildigi

yorumlardan sonra listemi güncelleyerek tekrar yolladım.

Safak Sezer'in komik olmamasi ama kendini komik sanmasi, maksimum 10 iq ile mucize bicimde yasami surdurmesi. Hala bu adami izleyebilen insanlarin varligi beni urkuttu.

Tabii isteyen sever beni ilgilendirmez, sadece basit bir espri yapayim dedim uzun uzun izah ettirdiniz :D

O adamın yaptığı en komik iş galiba baskül ailesi idi.

Ya da ben küçüktüm, ondan öyle kalmış aklımda. :D

Safak Sezer'in komik olmamasi ama kendini komik sanmasi, maksimum 10 iq ile mucize bicimde yasami surdurmesi. Hala bu adami izleyebilen insanlarin varligi beni urkuttu.

Tabii isteyen sever beni ilgilendirmez, sadece basit bir espri yapayim dedim uzun uzun izah ettirdiniz :D

Kolpacino bomba bence guzel bi eser oldu sinemamiz adina :) komedi turu ayri bisey icine kultur cok fazla giriyor.Mesela jim carrey filmleri haricinde yabanci sinemada pek fazla guldugum sahneler olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt