3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi gönderiniz !

Kılıc aş org dan yapılan acıklama.

Eşit ve Adil yönetim istiyoruz barkovizyon yaptırmayın kralını yaparız.

Saygılar

Baskan Murat Kılıç

Hamsik Drafta yokmu yala

Edit Atakandaymıs.

Al Onur iste. CMF aramiyormuydun?

Hamit SMF Srna ondan daha iyi SMF SRNA kesinlikle takimimizda kalacak bir kez daha soyluyorum . Bugune kadar cikan haberler kesinlikle spekulasyondur . Hic bir zaman SRNA'yi takimdan gonderme niyetimiz olmamistir .Kendisi takim kaptanimizdir .

Guti-Bale transferi gerçekleşmiştir. İki oyuncunun da yeni takımlarına hayırlı olmasını dileriz.

Guti-Bale transferi gerçekleşmiştir. İki oyuncunun da yeni takımlarına hayırlı olmasını dileriz.

Yuh super kazik atmissiniz . Guti'yi alan arkadas alinmasin lutfen :) . Kesin rusvet verdiniz ya da tehdit ettiniz ... !!!

son bomba :cool: transfer sezonunda yüksek gayretiyle son gün bombalarını arka arkaya patlatmamızdaki isim olan Umut Sezer'e teşekkürü bir borç bilirim...

Şike var reis baska acıklaması olamaz Neyin diyeti bu Gsc adminini istifaya davet ediyorum. Gelirse cok mutlu olucam

bu nasıl bir kazıktır :D Guti gittiğine göre Hamiti düşünürmüsün abi ? :p

Yuh super kazik atmissiniz . Guti'yi alan arkadas alinmasin lutfen :) . Kesin rusvet verdiniz ya da tehdit ettiniz ... !!!

Onur ayıp oluyor kardeş :) Guti, AMF mevkisinde 83 ile oynuyor ve Bora'nın ofansif ortasahaya ihtiyacı vardı. Ki bende Cazorla ve Nani varken şu anda aldım Bale'i Bora'ya sözüm var diye. İki takım için de hayırlı olsun transfer :)

SON DAKİKA : Federasyon seçimleri sonucunda Onursal Başkan olan NAMIK KESKİN Başkanlığa getirilmiştir, hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Lig adil olacak emin olabilirsiniz, şike veya hile yaptığı tespit edilenler hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılacak. :ays:

Onur ayıp oluyor kardeş :) Guti, AMF mevkisinde 83 ile oynuyor ve Bora'nın ofansif ortasahaya ihtiyacı vardı. Ki bende Cazorla ve Nani varken şu anda aldım Bale'i Bora'ya sözüm var diye. İki takım için de hayırlı olsun transfer :)

Cok ama cok karli cikmissiniz hemen bi takasa gidelim sizle fazla kanadiniz varsa :) .

Namık keskin

oley oley oleyyyyy

images
images
images
images

Çılgın 4'lü geliyoruz...:cool:

SON DAKİKA : Federasyon seçimleri sonucunda Onursal Başkan olan NAMIK KESKİN Başkanlığa getirilmiştir, hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Lig adil olacak emin olabilirsiniz, şike veya hile yaptığı tespit edilenler hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılacak. :ays:

Like rüşvetleri ne olacak Namık Bey.

Geri
Üst Alt