3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | 3.maçlar upload ediliyor

Guti reiss hadi koy cocugu:D

Ufak bir ipucu vereyim reyiz.Bu maçlardan sonra elenen kişinin yerinde olsam İspanya'dan bir oyuncu ve bir kaleciye çok fena saydırırdım.

Hacı biz elenmişiz. Bora'nın bizim adamlara saydıracak hali yok. Guti, çakmış bize :D Adler'in golde hatası var. Berabere bitti maç 1-1. Ahan da sonuç.

Güncelleme:

Karaliste

Gökhan Ecer Destroyed

Furkan Aktaş Destroyed

Cenk Yelkenci

Nuray Fahri (ENEMY) Destroyed

Murat Kılıç new!

anıl gol atamadan ve kaybetmeden elenicek hahahaa

Maç sonu açıklaması : Öncelikle şunu söylemeliyim ki oyunu domine eden taraf bizdik.Kazanmamız en azından benim için sürpriz olmadı,ama oyuncularımın üzerinde bir baskı oluşturmamak için bunu dillendirmedim.Geriye düşmemize rağmen moralimizi hiç bozmadık, neticesinde de kazanan taraf olduk.

Biz bugün bunu kutlayacağız ama işimiz bitmedi.Yarın tekrar çalışmalar devam edecek, daha büyük hedeflerimiz var.

Arda Turan : Umarım bugün beni transfer döneminde beğenmeyen herkese gerekli cevabı vermişimdir.Takımımda mutluyum, şu anda isteseler bile ayrılmayı düşünmüyorum.

Neymar : Öncelikle ben Elano'ya benimle ilgili görüşlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Maça gelirsek iki gol attım, bu yüzden çok mutluyum ama önemli olan takımın Ç.Final'e yükselmesiydi.Buna katkıda bulunduğum için sevinçliyim, bu galibiyeti bize her zaman inanan hocamız Cenk Yelkenci ve yardımcısı Alper Önal'a armağan ediyoruz.

[video=youtube;um3myuLCN3s]https://www.youtube.com/watch?v=um3myuLCN3s[/video]

Grup maçları tamamlanmıştır son tablo için 1.mesaja bakınız.

Ezerim ;) ;) ;)

Mert takas var mı bu akşama kadar. :D

basın bildirisi :

maalesef yine bir tarihi fiyaskoyla karşı karşıyayız

efenim ikili averaj nedir allah aşkına 2 tane maçmı oynuyorlar ekiplerde ikili averaj oluyor??

hakem triosunun facia yönetimiyle şansız bi şekilde kaybettiğimiz ilk maçın acısı bize turnuvadan elenmeye dahi sebeb oldu.

yazık değilmi bu oyuncularımıza riberysinden akınfeeve essienden etooya riiseden vidale yazık değilmi bu tür oyunucları böle bi turnuvadan mahrum etmeye sorarım sizlere?

biz üzerimizden oynanan oyunların farkındayız en yakın zamanda gerekli yaptırımları tüm kurumlara uygulayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın unutulmamalıdır ki tüm dünyaya mal olmuş marka klübümüz üzerinden kimsenin rant sağlamaya haksızlık yapmağa hakkı yoktur bu da böle biline !!

oyunun ve turnuvanın adilliğine gölge düşürülümemesi adına tarafımızdan erhan karkucak adlı futbol klübüyle bir play-off müsabakası oynanamasını arz ediyoruz

tüm kamouyunun bilgisine sunulur..

ita-fra-gattuso-trophy-joies06.jpg

Kulübümüzden Açıklama:

Fatih Can mızıklama ikili averaj olduğunu yeni öğrenmedin baştan beri Mert böyle bir kural koymuş. Sen beni yenmeden nasıl gruptan çıkıyorsun. Öyle 3-1 4-1 diye sallamadan önce düşünecektin. :D

Kulübümüzden Açıklama:

Fatih Can mızıklama ikili averaj olduğunu yeni öğrenmedin baştan beri Mert böyle bir kural koymuş. Sen beni yenmeden nasıl gruptan çıkıyorsun. Öyle 3-1 4-1 diye sallamadan önce düşünecektin. :D

Çeyrek final maçımız dostluk içinde geçsin Erhan.

Tüm takımlara örnek olalım.

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları tamamlandı

O ispanyol :

n_seleccion_espanola_santi_cazorla-25804.jpg

cazorla.jpg

Açıklama:AKILLI OLUN

Balınıza cakıyım sizin:D

ÇOK BEKLEDİK BU GOLÜ ÇOK BEKLEDİKK.

Hagiii Hagiiii Hagiiiii.