3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları tamamlandı

Ben bir program aracılığıyla elenen takımlardan,çeyrek finaldeki takımlara 1 kaleci 2 defans 2 ortasaha 1 forvet olmak üzere 6 oyuncu atacağım.17 kişilik kadrosu olacak çeyrek finalistlerin.Sonra bugün 23.59'a kadar bana taktiklerinizi ona göre atarsınız.Kendiniz takası da ona göre yaparsınız.İsterseniz bana 60'dan sonra şu oyuncuyu al falan şeklinde taktik de verebilirsiniz böylece.

Ben böyle düşündüm.Çeyrek finalist arkadaşlarımız için uygunsa ben hemen 6'şar oyuncuyu belirleyeceğim.

Super olur.

Ben takasa girmicem hacı sen benim adamlarımı at o zmaan ben sana son rötusları bildiriyim

Tamam beyler dediğim gibi yapacağım.Ve 8 takımın yeni kadrolarını 1.mesaja ekleyeceğim.Takas ve taktik gönderme için yarın 12.00'a kadar aldım saati.Uygundur sanırım.Oyuncu atamalarına başlıyorum hemen.

mMm MERT REYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ mMm

Bu adam bi fenomen.

Mert Reise güvenimiz sonsuz.Bize World Class adamların geleceğine eminiz.

Rakibim Ugurcan'mis :evilsmile:

Ezeli rakibimizi Hakki Turan stadina gömecez.

Faruk kardeşim rakibim sensin çeyrek finallerde. Kardeş takımlarımdan biriyle karşılaştığım için mutlu ve gururluyum. Elensem bile zerre üzülmem ;)

Aynen Reyiz bende hiç üzülmem.Kim yarı finale çıkarsa mutlu olacam ben. Kaybeden olmayacak mücadelede :)

Ben bir program aracılığıyla elenen takımlardan,çeyrek finaldeki takımlara 1 kaleci 2 defans 2 ortasaha 1 forvet olmak üzere 6 oyuncu atacağım.17 kişilik kadrosu olacak çeyrek finalistlerin.Sonra bugün 23.59'a kadar bana taktiklerinizi ona göre atarsınız.Kendiniz takası da ona göre yaparsınız.İsterseniz bana 60'dan sonra şu oyuncuyu al falan şeklinde taktik de verebilirsiniz böylece.

Ben böyle düşündüm.Çeyrek finalist arkadaşlarımız için uygunsa ben hemen 6'şar oyuncuyu belirleyeceğim.

6ylgza.jpg

SÜPER ! :D

Rakibim Ugurcan'mis :evilsmile:

Ezeli rakibimizi Hakki Turan stadina gömecez.

Elenseydik destekleyeceğimiz takım Uğurcan'ın takımı idi. Bu eşleşmede Uğurcan'ı desteklediğimizi belirtmek isteriz. ;););)

Bu arada Onur takımı All-out Attack yaptım diye koymuşuz lan son dakikada çocuğu. Helal olsun valla :p

Oyuncu atamaları şu şekilde yapılacak beyler.Mesela A grubundan elenen arkadaşlardan,A grubundan çıkan arkadaşlara atama olacak.1 kaleci,1 bek,1 stoper,1 kanat,1 merkez ortasaha,1 forvet şeklinde olacak.Sırası da grup sıralamasına göre olacak.İsterseniz elenen arkadaşlara kadrolarını sorup tahmin edebilirsiniz az çok.

Oyuncu atamaları şu şekilde yapılacak beyler.Mesela A grubundan elenen arkadaşlardan,A grubundan çıkan arkadaşlara atama olacak.1 kaleci,1 bek,1 stoper,1 kanat,1 merkez ortasaha,1 forvet şeklinde olacak.Sırası da grup sıralamasına göre olacak.İsterseniz elenen arkadaşlara kadrolarını sorup tahmin edebilirsiniz az çok.

Abi öyle yapma yaaaaa. Bizim grup toptan ezik çünkü. Yani elenenler de kötü, eleyenler de kötü :( Murat'ların mesela grubu falan aşmış, Nuray'ın elendiği grup aşmış. Güçlüler daha da güçlenecek böyle.

Gruptan elenmesem sampiyon bendim.

Super :tiphat:

mMm Mert reyizz mMm

Bu atama şeklinde özellikle B ve C gruplarının büyük avantajı oluyor. Zira en güçlü takımlar ve en güçlü elenenler de o takımda. Güçlüler daha da güçlenir böyle.

Aynen reis bizim grup çöp :(

Geri
Üst Alt