Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi gönderebilirsiniz !
Gökhan Essien'e ne istiyorsun
Gökhan Essien'e ne istiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En üstte. Zenit.
Cahangir,
Srna + Song = Marchisio + Lass
nediyorsun?
Puanlara baktim ve Danny'yi vermekten vazgectim, adam müthismis la. Xabi ile anca olur.
tipi kayık panpa harbiden gel sen ver bana
montolivo + 10 like + 20 gol&asist sonrasında 20 like![]()
Anıl Oveycenik'in like borçlarını ödememesinden dolaylı kadrosu satışa çıkarılmıştır.Ve akabinden gelen teklifler üzerinde değerlendirme yapılarak UMTSZR-HYRCND konsorsiyumuna satılmıştır![]()
Evet hayırlı olsun. 12. takımı Onur İnce adlı menejer arkadaşımızın da gayretleriyle satın almış bulunmaktayım. Sir Hayri Cund'u takımın başına getirerek takımı emin ellere teslim ettik. Artık bundan sonrası bizim çocuklara kalmış. Biz bütün imkanları sağladık onlara saha içi ve dışında.![]()
Begeniyorum.Bir orta saha bulmaliyiz ama.
![]()
Srna ya Obi Mikel uymaz . Fakat Srna + Song = Marchisio + Lass teklifini dusunuyorum buyuk ihtimal kabul edicem .![]()
Lass>Song>Marchisio gibi. Birdaha dusunecem. Sagbek eksigini kapatiyoruz ama bu kezde orta sahada topçu kalmiyor. 5 dkk sonra kararimi veririm![]()
Lass>Song>Marchisio gibi. Birdaha dusunecem. Sagbek eksigini kapatiyoruz ama bu kezde orta sahada topçu kalmiyor. 5 dkk sonra kararimi veririm![]()
GSC FM'de super guc
Tamam ben de ayni sekilde emin degilim zira Marchisio pek istemedigim bi adam Lass fena degil ama deger olarak Srna'dan dusuk . 3 lu defans yapmicak olsam cidden satmam satis pilitikasi fln yapmiorm . Oyunun en yuksek puana sahip 4-5 sag bekinden biri
Anlasalim bence. Lass'in gitmesi de bize yaramiyor, ama iyi sagbek lazim bize de.
Siz kesin kabul musunuz ki senin ortak dusunucem diyodu ?![]()