3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi gönderebilirsiniz !

Kardes siz agirdan aliyorsunuz ben de baskalariyla gorusuyorum o yuzden kesin olarak tamam deyin ben de cevabimi veriyim ya hayir diyim ya evet . Ama teklif sunmuyorsunuz ki ?

Bakalim Faruk ne diyor. Umarim son teklifi kabul eder. :)

Onur, Guti-Modric takası. Ne dersin?

Yarına kadar Hayri'ye emanet takım, hayırlısı olsun. ;)

Abi anlasırsak iyi olacak bak kadroma teklif yap ama Silva deme :)Defanstan istediğin adam ve obi Mikel- De Jong sec begen al :)

Yapabilecegimiz sadece De Jong=Marchisio. Bu gun galiba gorusmeler tikanma noktasina geldi. :D Sonra da Adnan Sezgin'e laf ediyoruz. :asd: Burda saat 3:27 artik. :D Ben yatiyorum. Yarin Hakki ile bearber bir seyler yapariz her halde. :)

Yapabilecegimiz sadece De Jong=Marchisio. Bu gun galiba gorusmeler tikanma noktasina geldi. :D Sonra da Adnan Sezgin'e laf ediyoruz. :asd: Burda saat 3:27 artik. :D Ben yatiyorum. Yarin Hakki ile bearber bir seyler yapariz her halde. :)

ALLAH Rahatlık versin abi iyi geceler,yarına bakalım artık :)

Onur, Guti-Modric takasını yineliyorum. Arteta-Keita takası orada yazılmış ama öyle bir takas ihtimali yok. Aklında bulunsun.

Adler

Maicon

Vermaelen

Sakho

Chivu

Fellaini

Arteta

Nani

Guti

Berbatov

Benzema

Defans 4'lüsü ve kaleci dışında alayı takasa açık. ;)

di maria - benzema olurmu ?

Beyler, di maria - santrafor , VdV - B2b , ayrıca Hulk - Alexis Sanchez transferleri düşünüyorum. Teklif olursa akşam görüşelir. Sanchezi bir daha düşünün beyler :)

Ya beyler bu oyun nedir biri bana anlatsın PM olarak. Bugün sayım günü yoğun olurum. Gün içinde yada akşam bakarım. Ne bu ya dün akşamdan beri 700 mesaj olmuş. Demek ki sağlam bişey.

Tamam beyler ben kadromu gördüm. Olayı çözdüm. PM e falan gerek yok. Sadece maçlar ne zaman oynanacak o konuda bilgilendirlirsem sevinirim. Yardımcı antrenörüm var mı bilmiyorum. Takip edemem şimdi 700 mesajı. Varsa birisi bana yine PM den kim olduğunu söylesin. Yoksa da oplmak isteyen yine PM den bana söylesin. Teşekkürler. Kadrom yeterli sayılır ama Corluka'yı isteyen varsa bana kimi vereceğini söylesin.

Lloris

G.Johnson

B.Alves

Samuel

Baines

Khedira

Valencia

Arda

Iniesta

Neymar

Villa

Kadromuz bu,bir defa daha hatırlatıyorum.

Takas tekliflerine bu akşama kadar açığız.Mantıklı tekliflerinizi bekliyorum PM olarak.

Kadromuz mükemmele yakın,bir takas düşünüyordum ama olmazsa da idare ederiz artık.Açık açık herkese meydan okuyorum.

Bu arada Di Maria - Arda Turan takas teklifimi yineliyorum!

Fellaini - Valencia takasi akar mi gardis

di maria - benzema olurmu ?

Kabul edilmedi.

Edit : Geçmişte birlikte çalıştığımız Mr. Cund ve Mrs. Sezer'in takımına desteklerimi esirgemeyeceğim, genç yetenek Anıl'a da güvenimiz tam. Başkalarına şans tanımıyorum. :cool:

Kabul edilmedi.

Edit : Geçmişte birlikte çalıştığımız Mr. Cund ve Mrs. Sezer'in takımına desteklerimi esirgemeyeceğim genç yetenek Anıl'a da güvenimiz tam. Başkalarına şans tanımıyorum. :cool:

:asd:

pis

Geri
Üst Alt