3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi Cuma'ya kadar gönderiniz !

Diğer stoperin kimdi senin. Ranochio çok zayıf be Uğurcan

Diğer stoperin kimdi senin. Ranochio çok zayıf be Uğurcan

yapma be abi :S Adil Rami'yi de verirsem benim için kötü bir takas olur hamitle pedro arasında gerçekten cok fark var abi.

Uğurcan eğer kabul se tamam

Pedro - Hamit

Pique - Ranochio

Eğer Hulk'a yok derse Bale - Neymar takası gerçekleşir :)

Hulk'ı nereye veriyorum santraforsuz mu oynayayım. al Neymarı bak işine sen. Ha istersen çoklu takas düşünürüz.

Rıza abi pm atıyorum o zaman Merte hayırlı olsun diyelimmi :)

De Gea - Jagielka - Ranocchio ile maç başı kaç gol yemeyi planlıyorsun Rıza abi?

İki tane defansif orta saham var. Obi Mikel ve De Rossi. Ofansımı güçlendirmem lazımdı. Hamit - Pedro iyi bir takas gibi. Bu nedenle girdim Pique takasına. Bakıcaz. Risk aldığımın farkındayım.

İki tane defansif orta saham var. Obi Mikel ve De Rossi. Ofansımı güçlendirmem lazımdı. Hamit - Pedro iyi bir takas gibi. Bu nedenle girdim Pique takasına. Bakıcaz. Risk aldığımın farkındayım.

Doğru sende 2 tane DMC var.

Bale - Neymar

Fletcher - Khedira diyorum.DMC'ni de almıyorum bak.Olsun bu iş artık.

Bale - Neymar okey diyorum, Fletcher Khedira'yı karşılaştırınca şöyle bir şey çıkıyor karşıma;

axz30y.jpg

Soldaki Fletcher.

Bale - Neymar okey diyorum, Fletcher Khedira'yı karşılaştırınca şöyle bir şey çıkıyor karşıma;

axz30y.jpg

Fletcher - Khedira ikimize de iyi gelecek.Senin Khedira'yı kullanacağın yer ile benim kullanmak zorunda olduğum yer farklı.

Bu takas gerçekleşirse Neymar-Bale de gerçekleşir. İkisine birden tamam diyorsan,ben birazdan çıkacağım.Hemen anlaşalım.

Bora karşılaştırmayı nereden yapıyosun. Bilmediğiniz yok yahu:)

Renkdaş aydınlatma platformu ( RAP ) : Sayın Beyler; Hamit - Pedro, Pique - Ranocchia

takasları, iki klubün uzun uğraşları sonucunda sona ermiştir. İki klube ve futbolcularına başarılar dileriz. Umarız iki klüp içinde hayırlı olur transferler...

Fletcher - Khedira ikimize de iyi gelecek.Senin Khedira'yı kullanacağın yer ile benim kullanmak zorunda olduğum yer farklı.

Bu takas gerçekleşirse Neymar-Bale de gerçekleşir. İkisine birden tamam diyorsan,ben birazdan çıkacağım.Hemen anlaşalım.

Abi Neymar gelirse 3 forvetle oynayacağım ve Fletcher bu anlamda daha iyi benim için. Okey diyosan Bale - Neymar anlaşalım, yine kârdasın, sırf 1 tane kanat oyuncum var diye satıyorum Bale'i.

Geri
Üst Alt