3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Önerileriniz

Faruk

Arshavin'le Hamit'i vereyim bana Cambiasso'yla en dandik forvetini ver

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi Cuma'ya kadar gönderiniz !

di maria'yı verdim keitayı aldım bu kadar

Neymar - Pedro takasının yanında

Hazard - Arda takasını teklif ediyorum.Neymar'dan fedakarlık yapıyorum bu teklifte söyleyeyim,sistemi değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden.

Hazard - Arda takasını teklif ediyorum.Neymar'dan fedakarlık yapıyorum bu teklifte söyleyeyim,sistemi değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden.

hazard değil de Van der Vaart verebilirim.

Beyler gruplar belli olacak 5 dk sonra.Bilginize...:)

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Önerileriniz

Bir futbol simulasyon oyununda maçları simule ediyoruz.1.turnuvada herkes istediği futbolcuyu alıp ilk 11 yapabiliyordu.Ve 10 dk maç süresi ile dünya kupası formatında maçları oynatıyorduk.2.turnuvada için işine transferi-takası vs.soktuk.

Esas olay bu turnuva olabilir diye düşünüyorum.Sizin önerileriniz önemli.Hepsini dikkate alacağım.Canlı yayın sorununu hallettik ayrıca.Kazanana yönetimle konuşup sürpriz bir ödül ayarlayabiliriz tabi.

Benim kafamda şöyle birşey var aslında.Her oyuncuya 60.000.000 euro transfer bütçesi verilecek.Ve o bütçeyi aşmadan ilk 11 yapmasını istenecek.Sonra takas olayları falan olabilir tabi.Bilemiyorum.

Hocam sen takımları vermedin mi? Daha ne transferi yapıcaz o kısmı anlamadın

Hazard ve Gerrard vazgeçilmezim, onun dışındaki hepsi olur, lahmı bile gözden çıkarttım.

Ugurcan sana red edemeyecen teklif yapacam. 5 dkk sonra hazir olacak

Geri
Üst Alt