3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi Cuma'ya kadar gönderiniz !

srna mı?

onur karşim sen sölemedin ben duymadım aksi takdirde bu futbolcuma bana ve takımıma yapılmış olan bi hakaret olarak algılarım

rıza abi ee nediyosun

sniejder-montolivo

cazorla-hamit

anlaştık dimi

srna mı?

onur karşim sen sölemedin ben duymadım aksi takdirde bu futbolcuma bana ve takımıma yapılmış olan bi hakaret olarak algılarım

Soyle seyleri ozelden yazin bari oyuncunun piyasasi dusuor :p . Saka bir yana 3 lu defans yapmasam gayet iyi bir bek oyuncusu Srna fakat ben bek kullanmiyorum sag bek ihtiyaci olan herkese siddetle oneririm . Buarada ayni zamanda sag acik da oynar .

Düşünücem. Şimdi çıkıyorum şu içerdeki salak miafirlerle ilgilenmem lazım. Bir saat sonra gelicem

Edit: Fatih hem senin için hemde Hayri için cevap vericem

Ezequiel Lavezzi severleri göreyim ? :)İbrahimoviç'in yanına Hulk iyi giderdi haa:)

@faruk mert kardeşim kadronu inceledimde benim grubumdasın gördüm yüreğim elvermedi en azından benim ardımdan 2.olarak tur atlamanı istedim ve sana montolivoyu vermeye karar verdim de jong ve cambiasso ikilisi bi takım için fazla defansif cambiassonu veririsin bana artık

[video=dailymotion;xj10z4]https://www.dailymotion.com/video/xj10z4_deneme-celtic-rangers[/video]

Maçları video olarak atacağım bu şekilde.Bir deneme yaptım az önce Celtic-Rangers maçının ilk 15 dksını aldım.Görüntü kalitesi falan iyi gibi.Sorun varsa bana belirtin.Yukarıda video.Oynamaya oynamaya paslanmışız 15 dakikada gol yedim bu arada :D

Ezequiel Lavezzi severleri göreyim ? :)İbrahimoviç'in yanına Hulk iyi giderdi haa:)

cambiasso + Lavezzi + De Jong ( isteğine göre bunu değiştirebilirsin ) = Hulk + Keita + Van der vaart

Oldumu :)

[video=youtube;WTJSt4wP2ME]https://www.youtube.com/watch?v=WTJSt4wP2ME[/video]

Resmi turnuva şarkımız.Ben kaçıyorum taktiklerinizi ve takaslarınızı lütfen pm atın yoksa sayılmaz bilesiniz.

Geri
Üst Alt