3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi Cuma'ya kadar gönderiniz !

Vazgeçiyorum. De Rossi'yi veremem. Hamit'le Pedro takasına giriyorsan anlaşırız. Yoksa yani De Rossi'den vazgeçilir mi?

tekliften sonra caymak fena koydu ama neyse :o De rossi için başka önerin varmı.

Sevdim seni, pis teklif yapacam.

Montolivo :( - Danny :)

Llorente :( - Carroll :)

X. Alonso :( - Essien :)

;)

Yürekli dostum defansif orta saham kalmadi böyle?

Hem bir arkadasla daha pazarlik yapiyoruz Essien konusunda.

VDV falan veriyor.

Zabaleta - Boateng

Skrtel - Adil Rami

Cazorla - Quaresma

Bunlarida ekle, yapalim.

yaptığın etik ve ahlaki değerlere sığmaz kardeşim adnan sezginlik yapma söledin tamam dedik xabiye essien işte montolivoya danny llorentoye-carroll işte daha neyin pazarlığı ikimizinde işine geliyor vdvymiş vdv kim allah aşkına yemişim vdvyi

Açıklama:Mandanda veya Luisao için herhangi bir teklife açığız, yönetim kuruluna teklifleri ileteceğiz, her oyuncunun bir değeri vardır.

lan bosu bosuna ne ugrasiyonuz yedek olmadan ne takasi manyah misiniz

kimse kimseden oyuncu felan alamaz yahu böle yedek oyuncu verilmeli takımlara ya da yeni bi sistem geliştirilmeli

Quaresma da mantality baktın mı? 73 :) Defans sıfır. Yok hocam. De Rossi'ye karşılık Essin'i alabilirdim ama Quaresma iyi olsaydı olurdu

De Rossi için istediğin oyuncu yokmu :o Van der vaart + Pedro = De Rossi + Hamit

Quaresma da mantality baktın mı? 73 :) Defans sıfır. Yok hocam. De Rossi'ye karşılık Essien'i alabilirdim ama Quaresma iyi olsaydı olurdu

Bu oyuncu özelliklerini yapan futboldan anlamıyor quaresmaya bu yapılırmı be :)

Edit:Özelliklerine baktım nani ile kıyasladım hemen hemen eşitler o kadarda kötü yapmamışlar :)

De Rossi için istediğin oyuncu yokmu :o Van der vaart + Pedro = De Rossi + Hamit

VDV olmaz yahu. Pedro yu alırım Hamit i veriri. Başka bi cacık çıkmaz. Bu iş böyle olmaz. Çözemeyiz bu şekilde. Ben sanırım bu takımla çıkıcam. Yapacak bişey yok. Gelirse işime gelen teklif kabul ederim. Napayım. Herkes akıllı

Açıklama:Mandanda veya Luisao için herhangi bir teklife açığız, yönetim kuruluna teklifleri ileteceğiz, her oyuncunun bir değeri vardır.

Frey ile Mandanda'yi degiselim

Srna ile Hernanes i degiselim

Frey daha iyi kaleci Sag beke ihtiyacin var gozukuyor . Benim de Hernanes tarzi bir oyuncuya ihtiyacim var el sikisalim ?

Riza abi Baloteliye De Rossiyi verirmisin.

Geri
Üst Alt