3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi Cuma'ya kadar gönderiniz !

Mert burayı okuyorsan, bence turnuva dönemi ilk maçlar boyunca takas devam etmeli. İlk maçlardan sonra şikeye karışabileceği için takaslar yasaklanabilir ama ilk maçlardan sonra belli oyuncuların performanslarına göre insanlar takas yapmak isteyebilir.

İlk maçlardan sonra herkes Arda ve Khedira'nın peşinde koşacak.

Mert burayı okuyorsan, bence turnuva dönemi ilk maçlar boyunca takas devam etmeli. İlk maçlardan sonra şikeye karışabileceği için takaslar yasaklanabilir ama ilk maçlardan sonra belli oyuncuların performanslarına göre insanlar takas yapmak isteyebilir.

Bence ilk maçlar başladıktan sonra takas iptal,sonra çeyrek final öncesi 1-2 gün takas günü olur yine takas yapılabilir.Sonuçta yine performansa göre yapılır takaslar.

Bence ilk maçlar başladıktan sonra takas iptal,sonra çeyrek final öncesi 1-2 gün takas günü olur yine takas yapılabilir.Sonuçta yine performansa göre yapılır takaslar.

Bence şöyle yap Mert. Bu akşam bitir şu anda dediğin gibi bitir takasları, sonra turnuva başlayınca ilk maçlar başladığı andan itibaren ikinci maçlar başlayana dek takaslara izin ver sonra da çeyrek finaller öncesi. İlk maçlar sonrası çünkü insanlar performansa göre takas yapmak isteyebilir.

Sag bek Srna'ya karsilik orta saha ariyorum ortalama bir oyuncu kabul ediyorum ama orta saha olsun . Teklifleri ozelden bekliyorum ?

Alexis Sanches-Criscito ikilisine, ozellikle SAnches'e degecek DM(ve ya CM) ve ortasaha teklif edecek olan var mi? Normal teklif yapan olursa, Onur'la da baska takasta anlasacagiz buyuk ihtimal.

Bugün 21:00 de bitsinde yarın başlasın yav cumaya daha çok var :)

Nuray kardeşim De Jong bende kalacak vazgectim haberin olsun

Şimdi Sol bek - Stoper takası isteyen var mı panpalar ?

.

Alexis Sanches-Criscito ikilisine, ozellikle SAnches'e degecek DM(ve ya CM) ve ortasaha teklif edecek olan var mi? Normal teklif yapan olursa, Onur'la da baska takasta anlasacagiz buyuk ihtimal.

Alexis Lesh Sanchez - Seydou King Keita ;)

Bu iyiligimi unutma ;)

Geri
Üst Alt