3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi Cuma'ya kadar gönderiniz !

Dawson'u alirsak sag kanatimiz otobana doner. :) Cok zayif Dawson'un surati. En iyisi Criscito. Satmak istedim hep, ama, iyi oynayarak yuzumu kara cikaracak buyuk ihtimal. :D

Bekleyip görecez artık :)Stoper ihtiyacı olan varsa söylesin :)

Dawson'u alirsak sag kanatimiz otobana doner. :) Cok zayif Dawson'un surati. En iyisi Criscito. Satmak istedim hep, ama, iyi oynayarak yuzumu kara cikaracak buyuk ihtimal. :D

Görüşmelere başlandı dedik kardeş, akıllı olun federasyondan yasak getirteceğim böyle giderse size. :p

@Mert

Tamam ozaman :)

Criscito transferinde son anda masadan kalktık, görevlendiren kişiler vazgeçtiler bir anda. Tazminat olarak 30 like'ımı en kısa sürede bekliyorum. :ays:

İlk skandal patlak verdi !

Turnuva öncesi ilginç şeyler yaşanıyor.İsmi lazım değil bir takımın oyuncusu,diğer ismi lazım değil başka bir takımın oyuncusuna "Merhaba ben x abin.Seni takıma aldıracağım" diyerek ayartmaya çalıştığı belirlendi.

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi gönderiniz !

Ayrıca gerekirse transfer süresini de uzattırırdım içeride adamımız var. :ays:

Criscito transferinde son anda masadan kalktık, görevlendiren kişiler vazgeçtiler bir anda. Tazminat olarak 30 like'ımı en kısa sürede bekliyorum. :ays:

Ilk like geldi. :D Ayrica tazminati biz niye veriyoruz? Koca sezonda bir Criscito'yu satamadin. :D

Turnuva öncesi ilginç şeyler yaşanıyor.İsmi lazım değil bir takımın oyuncusu,diğer ismi lazım değil başka bir takımın oyuncusuna "Merhaba ben x abin.Seni takıma aldıracağım" diyerek ayartmaya çalıştığı belirlendi.

Saka yapmistir. :ays:

Flas Flas Flas ..; Haber Merkezimizin ele gecirdigi bilgilere gore bu oyuncunun Atakan Kenar'in takimindaki Emre B. oldugu tespit edildi .

Açıklama : Turnuvanın başlamasına 1 gün kala bütün takımlara şans diliyoruz , umarım hak eden 2ci olur , 1'ise bizim takım olur.

Taktikerl ne zaman son Nuray.

Aciklama: Hakki-Caga United olarak rakip takimlara bol sakatliklar ve kirmizi kartlar diliyoruz.

Flas Flas Flas ..; Haber Merkezimizin ele gecirdigi bilgilere gore bu Takimin Atakan Kenar'in takimindaki Emre B. oldugu tespit edildi .

Bahri Havadır : Şu an aldığım Bi bilgiye göre , bu işi yapanın Emre B olduğu anlaşılmış , en kısa surede Emreye ceza vermeyi duşunuyormuş Federasyon.

41779_134454776593619_6337_n.jpg

Açıklama : Turnuvanın başlamasına 1 gün kala bütün takımlara şans diliyoruz , umarım hak eden 2ci olur , 1'ise bizim takım olur.

Nuray Fahri bold yazımın yasak olduğunu bile bile ısrar ettiği için 1 gün konudan uzaklaştırılmıştır, ilk maçında da hükmen mağlup sayılacaktır.

Transfer dönemi bugün saat 23.00'da sona erecektir.

Cuma'ya kadar taktiklerinizi gönderiniz.Biraz daha erken gönderme imkanınız varsa gönderebilirsiniz.

Ortasahayi kalabalik tutacagim. :D

Geri
Üst Alt