3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi gönderiniz !

Ikiside bi kaleme yaramaz. :)

De Rossi ;)

Lahm ;)

Reina ;)

Llorente ;)

Van der Vaart ;)

Keita ;)

Pepe ;)

Tüm kadroyu degistirdim ben neredeyse, sen ne diyorsun? :)

Bi Abidal, Dzeko, Fabregas üclüsü kaldi as kadrodan.

Gönderdiklerin kimler Gökhan ? :D

Cenk, fazla korkma belki ikinci çıkarsın gruptan. ;)

Gönderdiklerin kimler Gökhan ? :D

Dandik oyuncular hatirlayamam simdi.

Bi tek Essien'i yollarken icim acidi. Ama De Rossi ile kapattim yerini. ;)

Carroll, Mandanda, Boateng, Quaresma ve Danny gibi sacma sapan adamlar vardi. ;)

124312footballmanagerte.jpg

Akilli olsun herkessszzzz

Beyin bedava iste reis. ;);););)

Sizin oyuncunuz Fellaini'yi sizden aldim, sizin istediginiz De Rossi'yi Riza'dan aldim. ;) ;) ;) ;)

Biraz vizyonunuz olsaydi, Fellaini ile De Rossi'yi takas etme becerisini gösterebilirdiniz. ;) ;) ;) ;)

Vizyon farki iste. ;) ;) ;) ;)

:)

Vizyon mu değil mi bilemem. O sizin aranızda ama şu konuya açıklık getireyim.

Benim stopere ihtiyacım vardı. Ve 2 tane DMF vardı. Birini satmam lazımdı. Bana, benim stoperimden daha iyi stoper verdin diye ben sana verdim De Rossi'yi. Yani sadece senin çıkarına olmuş bir trasfer değil Sana+Bana. ;););););)

Anlaşıldı galiba. Ayrıca Fellaini denen adam bende hiç olmayan CMF. O da benim vizyon farkım.

1 - Elimde olan 2 DMF den birisini gönderdim.

2 - Elimde hiç olmayan CMF (B2B) aldım

3 - Tüm kadroların en kötü stoperi Ranochio'yu satıp nispeten özellikleri daha iyi Lugano'yu aldım.

Basın açıklaması : Santi Cazorla ve Steven Fletcher her konuda anlaşmamıza rağmen kulüpleri, futbolculara köle gibi davranıp bizimle sözleşme imzalamalarını engellenmişlerdir.

Kulübümüze karşı açık bir tavır takınıldığı artık alenidir.Bunlar, bizi daha da hırslandırmakta ve birbirimize bağlamaktadır. Üzerimizde oynanan bu çirkin oyun, ilahi adalet sayesinde temizlenecektir.

Vizyon mu değil mi bilemem. O sizin aranızda ama şu konuya açıklık getireyim.

Benim stopere ihtiyacım vardı. Ve 2 tane DMF vardı. Birini satmam lazımdı. Bana, benim stoperimden daha iyi stoper verdin diye ben sana verdim De Rossi'yi. Yani sadece senin çıkarına olmuş bir trasfer değil Sana+Bana. ;););););)

Anlaşıldı galiba. Ayrıca Fellaini denen adam bende hiç olmayan CMF. O da benim vizyon farkım.

1 - Elimde olan 2 DMF den birisini gönderdim.

2 - Elimde hiç olmayan CMF (B2B) aldım

3 - Tüm kadroların en kötü stoperi Ranochio'yu satıp nispeten özellikleri daha iyi Lugano'yu aldım.

De Rossi'nin neresi DMF ? :D

Adam B2B'nin krali be. Fellaini kim oluyor? :D

Sadece biraz daha iyi bir stoper aldin, Lugano.

Öyle ahim, sahim bir stoper de degil. ;)

Basın açıklaması : Santi Cazorla ve Steven Fletcher her konuda anlaşmamıza rağmen kulüpleri, futbolculara köle gibi davranıp bizimle sözleşme imzalamalarını engellenmişlerdir.

Kulübümüze karşı açık bir tavır takınıldığı artık alenidir.Bunlar, bizi daha da hırslandırmakta ve birbirimize bağlamaktadır. Üzerimizde oynanan bu çirkin oyun, ilahi adalet sayesinde temizlenecektir.

Vay Cenk ;)

Zevkli insan ogluymussun ;)

Kadin, Müzik vs. ;)

Dandik oyuncular hatirlayamam simdi.

Bi tek Essien'i yollarken icim acidi. Ama De Rossi ile kapattim yerini. ;)

Carroll, Mandanda, Boateng, Quaresma ve Danny gibi sacma sapan adamlar vardi. ;)

-------De Rossi---Keita---Fabregas-------

Güzel takaslar yapmışsın da, ben olsam Essien'i göndermezdim. Hem defansif, hem ofansif özellikleri var. Senin şu oyuncularından hepsi ofansif, üçünden bir tanesi yerine tam ortaya Essien iyi giderdi. ;)

Reddedildi

Güzel takaslar yapmışsın da, ben olsam Essien'i göndermezdim. Hem defansif, hem ofansif özellikleri var. Senin şu oyuncularından hepsi ofansif, üçünden bir tanesi yerine tam ortaya Essien iyi giderdi. ;)

Aynen. Ama o zamanda Pepe, Lahm, Llorente ve VDV'yi alamiyordum.

Karsiliginda Danny,Quaresma, Boateng gibi dandik adamlari verdim toplu takasta.

De Rossi pek aratmaz Essien'i.

Essien>De Rossi.

Essien'i De Rossi'yle takas ettiysen kazigi yemisin Gökhan kardes. Paket halinde yapilmadiysa tabi takas

Gökhan Ecer açık ara averaj takımı olacakken, takımını adam eden herkese şükran duyuyor olmalı.

De Rossi'nin neresi DMF ? :D

Adam B2B'nin krali be. Fellaini kim oluyor? :D

Sadece biraz daha iyi bir stoper aldin, Lugano.

Öyle ahim, sahim bir stoper de degil. ;)

Nispeten kelimesinin anlamını biliyormusun.;);)

Fellaini ve De Rossi arasındaki fark şu. İkisi de B2B. Fakat Fellaininin hücum gücü De Rossi den daha iyi. Bende Mikel varken De Rossi fazla oluyordu. Sana Mikel'i versem kabul etmezdin. Bende De Rossi'yi verdim. Yani senin anlayacağın cinsten konuşayım

De Rossi ve Mikel'li orta saha çok defansif

Ama Mikel+ Fellaini nispeten (yani diğerine göre) daha ofansif. Anlatabildim mi?

Yani senin dediğin gibi yaptğın transferlerde sadece sen kazannçlı değilsin. Karşı taraf da, en azından ben kendi adıma, kendi takım şartlarıma göre kazançlıyım.;);););)

Bakıyorum da hemen hemen herkesin kadroları birbirine çok yakın güçlerde.. Takımların stratejileri oyunun seyrini çok etkiler. ;)

Essien>De Rossi.

Essien'i De Rossi'yle takas ettiysen kazigi yemisin Gökhan kardes. Paket halinde yapilmadiysa tabi takas

Yok be.

Bak aynen böyle oldu, defansim berbatti toplu takas yaptik.

Essien - Carroll - Boateng - Quaresma - Danny

VDV - Montolivo - Pepe - Lahm - Llorente

Sonra da Montolivo - Fellaini, Fellaini - De Rossi yaptim.

De Rossi on libero box to box degil

Bakıyorum da hemen hemen herkesin kadroları birbirine çok yakın güçlerde.. Takımların stratejileri oyunun seyrini çok etkiler. ;)

messi-.jpg

Benim oldugum yerde en güclü benim Herkese gömcürtücem sonrada koyan parmak kaldırsın dicem:D

Geri
Üst Alt