Anıl Öveycenik
Kırmızı Üye
- 28 Ocak 2009
- 1.553
- 0
- 1.306
Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Taktiklerinizi gönderiniz !
bence de skorları söyle sadece
bence de skorları söyle sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedikodu:
Erhan Karkucak 0-3 Fatih Can
Faruk Mert 5-0 Gökhan Ecer
Hakkı Turan 2-2 Kemal Özbaş
Kalbime indi lan. Mert yazdi sandim.![]()

Onur Benim maç oynanmamış Merte söyledi , senin dedikodu bosa gitti yani , ne diyon bu ise![]()
Mert reise ben öyle söyle dedim![]()
Dedikodu:
justinden falan izletsene mert![]()
Dedikodu:
Nuray bu sevincin kısa sürücek cünkü turnuvanın en farklı galibiyetini alıcam sana karsı![]()
Öyle yapıyor zaten![]()
Abi sen açık ara favorisin , turnuvanin bile en buyuk favorisi sensin.Büyük konuşmak istemem ama ben seni yenerim görursun bak . Benim orta saha çok dengeli oldu belki biraz defanssiv gibi görunuyor ama kanatlar ve bekler çok ofansiv adamlar , kontra ataklarla yıkarım seni .![]()
Abi sen açık ara favorisin , turnuvanin bile en buyuk favorisi sensin.Büyük konuşmak istemem ama ben seni yenerim görursun bak . Benim orta saha çok dengeli oldu belki biraz defanssiv gibi görunuyor ama kanatlar ve bekler çok ofansiv adamlar , kontra ataklarla yıkarım seni .![]()
Vayy cakallll Mactan önce her hoca böyle rakibini pohpohlar tabiulan nuray işi biliyosun ama yemezler bizkiii joselerin fergusonların torunlarıyız
![]()